13.09.2021

Nyhet! Canon lanserer EOS R3 og to objektiver!

Canon lanserer endelig den nye EOS R3! Her kan du se både spesifikasjonene og prisen på det nye kameraet. Canon EOS R3 tar markedet med storm med blant annet en nyutviklet stacked CMOS-sensor på 24,1 megapiksler, seriebildeopptak på opptil 30 bilder per sekund og autofokus som du kan kontrollere med øyet direkte i søkeren. Sammen med EOS R3 lanseres også to objektiver som gir deg høy ytelse til en overkommelig pris – RF 16mm f/2,8 STM og RF 100-400mm f/5,6-8 IS USM. Foreløpig leveringsstart er i oktober for objektivene og i november for EOS R3. Benytt deg av sjansen til å bestille din EOS R3 nå for å få levering så tidlig som mulig!


news_banner_canon_eos_r3.jpg

 • EOS R3 blir det første EOS-kameraet som har en bakgrunnsbelyst stacked CMOS-sensor utviklet og produsert av Canon
 • Sensoren har svært høy lesehastighet og kameraet er utstyrt med DIGIC X-prosessor
 • 30 bilder per sekund med full AF og AE
 • Autofokus Deep Learning-teknologi er videreutviklet
 • En ny type sporing av kjøretøy er lagt til
 • Søkeren er utstyrt med øyekontroll av autofokus for stillbilde
 • Opptil 8-trinns bildestabilisering med utvalgte objektiver
 • Kameraet kan bruke blitssynkronisering selv ved elektronisk lukker
 • Ta opp 6K/60p RAW-video internt i EOS R3
 • Wired LAN og 5 GHz WiFi
 • LP-E19-batteri – det samme som i EOS 1D X II og III
 • Ny tilbehørssko med tilkoblinger også for kommunikasjon og strømforsyning for tilbehør
 • Fullt roterbar skjerm
 • Tre inngangshjul – for optimal ergonomi

Ny sensor

Den nye bakbelyste CMOS-sensoren på 24,1 megapiksler gir lynrask ytelse og eliminerer nesten helt "rolling shutter". Med lukkertider som spenner seg fra 30 sekunder til så raskt som 1/64000 sekund hjelper EOS R3 deg med å fange de raskeste hendelsene. Med elektronisk lukker kan du fotografere RAW opptil 30 bilder per sekund med full AE- og AF-tracking. Du kan også bruke både Canons egne blitser og tredjepartsblitser når du tar bilder med elektronisk lukker.

Se Canons lanseringsevent live

Her kan du se Canons lanseringsarrangement direkte kl. 12.00 den 14. September. Få en presentasjon av alle nyhetene fra produktspesialistene til Canon, inkludert Canon-ambassadør Vladimir Rys fra Praha – verdens mest innflytelsesrike F1-fotograf. Dette er noe du ikke vil gå glipp av!

Autofokus

Den raske ytelsen til EOS R3 gjelder også for autofokusen. Kameraet kan fokusere så raskt som på 0,03 sekunder, noe som gjør det til det raskeste kameraet i R-serien til dags dato. Den ekstremt raske autofokusen gjør det enklere for deg å fange hendelser i for eksempel sport og reportasje. EOS R3 kommer også med en forbedret autofokusalgoritme som gjør det mulig å følge øynene, kroppen og ansiktet til både mennesker og dyr. Noe som er nytt for Canon er at EOS R3 kommer med en innstilling som lar deg følge kjøretøy med autofokus for å kunne fange raske sportsbegivenheter selv på racerbanen.

Kontroller autofokusen på nye måter

For å maksimere kontrollen over alle autofokusinnstillinger kommer EOS R3 med tre forskjellige alternativer for å kontrollere fokus – med den raske smartkontrollen, den mer nøyaktige multikontrollen eller ved å kontrollere autofokuset med øyet direkte i søkeren. Autofokusen med øyet gir en mer naturlig forbindelse mellom deg som fotograf og EOS R3. Autofokus følger der du ser i søkeren og gjør det enda enklere og raskere for deg å flytte fokuspunktene dit alt skjer.

EOS R3 - outpace your peers

For profesjonelle brukere som jobber rundt om i verden, er det viktig å kunne sende materiale på en rask og effektiv måte. EOS R3 er utstyrt med mange muligheter til å dele materialet ditt, inkludert innebygd 5.0 Bluetooth og 5 GHz WiFi, som effektiviserer arbeidsflyten din og forenkler tilkoblingen til for eksempel en mobiltelefon eller et trådløst nettverk. Det er også en innebygd Ethernet-port som er ideell for brukere som jobber på idrettsstadioner og trenger en pålitelig og rask tilkobling.

Nye objektiver for RF

De nye objektivene som lanseres sammen med EOS R3 har samme tema selv om brennvidden skiller dem fra hverandre – det er rimelig optikk med lav vekt, god stabilitet og høy optisk ytelse.

Canon RF 16mm f/2,8 STM er en kompakt og rimelig vidvinkel utviklet for å passe Canons speilløse fullformatkameraer med RF-fatning. Målgruppen for objektivet er kreative innholdsskapere som vloggere, fotografer og filmskapere, som leter etter et fullformatobjektiv for å ta neste skritt i sin kreative reise.

Canon RF 100-400mm f/5,6-8 IS USM er det perfekte objektivet for deg som er en avansert amatør og ønsker lengre brennvidde til en rimeligere pris. Objektivet har innebygd bildestabilisering, rask og presis autofokus samtidig som det er lett og kompakt.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre nyhets- og kunnskapssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.