09.09.2022

Nyhet! Canon lanserer flere nye videokameraer og et PTZ-kamera

Nå lanserer Canon mange spennende videonyheter. XA75, XA70, XA65 og XA60 – fire profesjonelle videokameraer, Legria HF G70 – et håndholdt videokamera, og CR-N700 – et nytt PTZ-kamera. Disse videokameraene egner seg for en rekke bruksområder som dokumentarer, firmaarrangementer og pedagogiske sammenhenger. De har profesjonell ytelse, er utstyrt med avansert autofokus og ansiktsgjenkjenningsfunksjon og kan fange innhold med eksepsjonell 4K-kvalitet. Alle modellene har mulighet for MP4-opptak, og de fire profesjonelle videokameraene tilbyr XF-AVC-opptak. Foreløpig leveringsstart for XA60, XA65 og HF G70 i oktober, og for XA70, XA75 og CR-N700 i desember. Les mer og forhåndsbestill her!


XA70 og XA75

XA70 og XA75 er 4K-videokameraer med 1,0-tommers CMOS og funksjoner som Dual Pixel CMOS AF (XA75), et innebygd 15x optisk zoomobjektiv og 3G-SDI videoutgang (XA75). Med en 5-akset stabilisering er den perfekt for å produsere profesjonell og nøyaktig video. Med et brukervennlig grensesnitt og en intuitiv 3,5" berøringsskjerm er det både enkelt og morsomt å komme i gang med filmingen.

XA60 og XA65

XA60 og XA65 fra Canon er to kompakte filmkameraer, perfekt for deg som vil ta opp intervjuer eller få fantastisk bildekvalitet på livestreamen din. Med et brukervennlig grensesnitt og en intuitiv 3,5" berøringsskjerm er det både enkelt og morsomt å komme i gang med å filme. Her får du 4K UHD-oppløsning med Canons prisvinnende autofokus og du slipper skjelvende opptak med den effektive 5-akse bildestabiliseringen. I I tillegg får du en kraftig optisk zoom opptil 20x og også en rekke forskjellige tilkoblingsmuligheter via HDMI og UVC.

CR-N700 – lag avanserte produksjoner med PTZ

I dag kunngjør Canon også lanseringen av CR-N700 – et 4K 60P 4:2:2 10-bits PTZ-kamera med 12G-SDI-tilkobling, designet for profesjonell kringkasting, studio- og live-arrangementsproduksjon. CR-N700 bygger på Canons kringkastingsarv, og inneholder intelligent AF fra populære og profesjonelle videokameraer som EOS C70 og XF605, for presisjonsfokus over hele panorerings-, tilt- og zoomområdet. Med en rekke kraftige funksjoner utvider denne lanseringen Canons PTZ-serie, og tilbyr et PTZ-kamera for alle typer produksjoner og tekniske krav.

Legria HF G70 – håndholdt videokamera med 4K/25P UHD-oppløsning

Ta kontroll over kreativiteten din med Legria HF G70. Med en kompakt formfaktor og en 1/2,3-type CMOS-sensor som leverer et krystallklart bilde i 4K UHD. Her får du Canons prisvinnende autofokus som både oppdager og følger ansikter med enestående presisjon. I tillegg får du en intuitiv 3,5" berøringsskjerm og med den effektive 5-aksers bildestabiliseringen trenger du ikke å bekymre deg for skjelvende opptak.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.