24.10.2022

Nyhet! Db Luggage – pakk tungt, bær lett!

Db presenterer en ny serie trillekofferter – The Ramverk Pro Luggage. Koffertene har et tydelig fokus på å beskytte bagasjen og utstyret ditt, samtidig som de er lette og enkle å reise med. De har et stilig design med aluminiumsramme i sort eller sølv og kommer i tre forskjellige størrelser. Dette er koffertene som passer like godt på ferie med venner som når du er ute på oppdrag. Kjøp Db Luggage hos oss i dag!


The Ramverk Pro Cabin Luggage

Denne kabinkofferten passer like godt til helgeturen med venner som for deg og utstyret ditt når du er ute på oppdrag. Med full åpning i fronten kan du enkelt pakke kofferten og samtidig få rask tilgang til det du trenger under reisen. Den har også en robust aluminiumsramme for ekstra beskyttelse, polstret rom for en Macbook på opptil 16 tommer og stillegående 360-graders hjul.

The Ramverk Pro Check-in Luggage

Check-in Luggage kommer i to størrelser – medium og large. Dette er kofferten som er perfekt for lange eventyr og oppdrag som krever mye utstyr. Den beskytter bagasjen din når du er ute og reiser samtidig som den er fleksibel å ta med seg. Kofferten er bygget for å tåle ethvert eventyr, og har en robust aluminiumsramme for ekstra beskyttelse, lett vekt og TSA-godkjente låser.

Kjøp passende ryggsekk, tilbehørsveske eller innsats til kamerautstyr


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen