24.08.2022

Nyhet! DJI Avata – FPV hybriddrone med utrolig flyvefølelse

DJI lanserer en ny FPV hybriddrone – DJI Avata. Dronen har et 4K-kamera med 1/1,7" sensor og ultravidvinkel, som gir deg et bredt synsfelt og høyoppløselig video. DJI Avata er fremragende å fly med og har flere smarte sikkerhetsfunksjoner som hjelper deg med å fly både raskt og trygt. DJI lanserer også Goggles 2 – briller med innebygde skjermer som er tilpasset droneflyging. Opplev følelsen av å sitte i førersetet og få sanntidsvideo fra dronens kamera direkte i brillene. De har både lettere vekt og høyere oppløsning sammenlignet med forgjengerne – alt for at du skal få best mulig opplevelse. Oppdag nye perspektiver og lag adrenalinfylt innhold med DJI Avata og DJI Goggles 2. Kjøp dronen sammen med brillene nå! DJI Avata er på lager for umiddelbar levering.


DJI_Avata_FPV_drone.jpg

DJI Avata – dronen for actionfylt innhold

Opplev en ny flyopplevelse med FPV-hybriddronen DJI Avata. Dronen er liten, lett og gir en fantastisk flyvefølelse. Ta opp videoer i forrykende hastighet og ta deg inn i rom og miljøer der du ikke kunne fly før. DJI Avata har et stabilisert 4K-kamera, opptil 18 minutters batterilevetid og en innebygd propellbeskyttelse som beskytter dronen mot gjenstander og får den til å sprette tilbake, holde seg i luften og fortsette å fly.

4K-kamera med ultravidvinkel

DJI Avata er utstyrt med et kamera med en 1/1,7-tommers CMOS-sensor på 48 megapiksler, 4K ultravidvinkelopptak og en lyssterk blenderåpning på f/2,8. Avatas flymuligheter kombinert med bildeytelse av høy kvalitet gir eksepsjonell video- og bildekvalitet. De fleste kameradroner har et synsfelt (FOV) på cirka 84 grader, men med DJI Avata får du hele 155 grader. Dette brede perspektivet lar deg oppleve objekter nærmere enn vi kan se med våre egne øyne, og skaper virkningsfulle og dramatiske bilder og videoer.

Avansert bildestabilisering for jevnere videoer

For at du skal få skarpe bilder og stabile videoer har DJI Avata avansert bildestabilisering – både RockSteady 2.0 og HorizonSteady. Stabiliseringen åpner for en verden av filmatiske muligheter ved å redusere kamerarystelser og sikre jevn ultra-HD-video. Selve kameraet har en mekanisk gimbal som stabiliserer kameraet vertikalt for å gi ekstra stabilitet i videoene dine.

DJI Goggles 2 – sett deg i førersetet

Se akkurat som om du satt inne i dronen (FPV – first person view). Med DJI Goggles 2 får du et klart og skarpt bilde ved hjelp av Micro-OLED-skjermer. Brillene er både komfortable og betydelig lettere enn tidligere Goggles fra DJI. Takket være DJIs O3+ videooverføring og 2T2R rundstrålende antenner, har dronen en uovertruffen stabilitet og rask opplevelse under flyturen. Du kan nyte skarp og jevn sanntidsvideo i brillene dine, selv i støyende omgivelser. DJI Avata støtter både DJI Goggles 2 og DJI FPV Goggles V2.

Forskjeller mellom DJI FPV Goggle V2 og DJI Goggles 2

Tilbehør til DJI Avata

Ikke glem tilbehøret til dronen din! Her finner du flere smarte dingser som gjør flyturen enklere.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen