25.09.2023

Nyhet! DJI Mini 4 Pro

Mini 4 Pro er DJIs nyeste og mest avanserte minidrone med enda bedre hindringsdeteksjon og lengre videooverføringsavstand enn forgjengeren. Kameraet i dronen leverer imponerende bildekvalitet med stort dynamisk omfang og høyoppløselige videoer i 4K/60fps HDR. Et avansert pilotassistansesystem tar flyopplevelsene dine til nye høyder uten tidligere flyerfaring og gjør DJI Mini 4 Pro til et must for både profesjonelle og nybegynnere. Dronen er på lager - kjøp den hos oss i dag!


Touch & Fly i Oslo 19/10

Kom og se den nye Mini 4 Pro og lær å fly drone! Bli med på vår gratis workshop hvor du lærer å fly DJI Mini 3 Pro.

Når: Torsdag 19. oktober, kl. 13:00–14:30 og 15:00–16:30
Hvor: Grønlia Parkering, havnekaia på andre siden av Sørenga – finn frem her!
Hvordan: Meld deg på her innen tirsdag 17. oktober

Enkel start

Fly når inspirasjonen slår til. Med en vekt på mindre enn 249 g, er Mini 4 Pro designet for bekvemmelighet på farten. Den lette vekten betyr at du ikke trenger kurs eller registrering i de fleste land og regioner.

Imponerende kamera

Fang enkelt detaljer med Mini 4 Pros kamera, drevet av en 1/1,3-tommers CMOS-sensor med Dual Native ISO Fusion og f/1,7 blenderåpning. Høyt dynamisk omfang gir flere detaljer i høylys og skygger for kompromissløse resultater. Gi levende scener detaljene de fortjener med 4K/60fps HDR og 4K/100fps video. 10-bits D-Log M og HLG hjelper til med å fange et imponerende fargespekter og gir deg mer fleksibilitet ved redigering og deling.

Større sikkerhet, mindre stress

Omnidireksjonell hindringsdeteksjon gjør Mini 4 Pro veldig trygg. Med fire vidvinkelsynssensorer og et par nedovervendte synssensorer, oppdager den hindringer fra alle retninger. Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) sørger for ekstra sikkerhet ved å aktivere automatisk bremsing og unnvikelse under flyging.


Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du ønsker hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40  eller info@scandinavianphoto.no. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av å bli medlem i vårt community eller sjekk ut vår nyhets- og kunnskapsside der du finner lærerike innlegg og inspirasjon som hjelper deg å utvikle ditt kreative innhold.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK