25.10.2023

Nyhet! DJI Osmo Pocket 3

Det splitter nye Pocket 3 gimbal-kameraet har en kraftig 1-tommers CMOS-sensor som gir deg utmerket bildekvalitet, full av detaljer. Med en 2-tommers roterbar touchskjerm og rask fokusering kan du enkelt bytte mellom horisontal og vertikal modus for mer presis kontroll. DJI Pocket 3 er et actionkamera i lommestørrelse som du kan ta med deg overalt – enten du er hjemme, i skibakken eller ute på sykkelstien. Film i 4K/120 fps med treaksers gimbal for stabilisert magi i hvert eneste øyeblikk. Pocket 3 er på lager – kjøp den hos oss i dag!


Fang opplevelser med utrolige detaljer

Pocket 3s kraftige 1-tommers CMOS-sensor fanger klare detaljer i både høylys og skygger. Den utmerkede optiske ytelsen muliggjør en betydelig økning i bildekvalitet og pålitelig ytelse i lite lys. Film i 4K/120 bilder per sekund for å fange opplevelser med utrolige detaljer og forbedre hvert fantastiske øyeblikk i sakte film.

Stabil filming har aldri vært enklere

Med en treakset mekanisk stabilisering forblir opptakene stabile selv under dynamiske kamerabevegelser. Velg mellom flere stabiliseringsnivåer, fra en ultrasensitiv standardmodus til enda høyere nivåer som tåler mer intens risting.

Surroundlyd i lommeformat

Pocket 3 har en innebygd treveismikrofon som effektivt reduserer vindstøy og tar opp retningslyd i stereo. Selv i støyende miljøer som konserter, kan den identifisere lydkilder for å gi deg en mer oppslukende lydopplevelse. Den støtter også USB Audio-protokollen, som muliggjør raske tilkoblinger til eksterne mikrofoner og hodetelefoner.


Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du ønsker hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40  eller info@scandinavianphoto.no. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av å bli medlem i vårt community eller sjekk ut vår nyhets- og kunnskapsside der du finner lærerike innlegg og inspirasjon som hjelper deg å utvikle ditt kreative innhold.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK