14.03.2022

Nyhet! Asus ProArt Studiobook 16 OLED – born to create

Asus ProArt Studiobook 16 OLED er en virkelig kraftig bærbar PC som gir deg verktøyene til å realisere kreasjonene dine – selv for de tøffeste og mest ressurskrevende prosjektene. Den har en 16-tommers 4K OLED HDR-skjerm med en lysstyrke på opptil 550 nits, lynrask grafikk, rask lagring og er også den første datamaskinen med innebygd ratt for presis kontroll under kreativt arbeid. Les mer og kjøp den i dag!


1200x400-studiobook-16-oled.jpg

Fordeler

 • 16 ”4K OLED HDR-skjerm
 • Pantone-validert skjerm med 100 % DCI-P3 fargeskala
 • Åtte-kjerners Intel i7-11800H-prosessor
 • ASUS Dial - fysisk kontrollhjul ved redigering
 • NVIDIA GeForce RTX-grafikk med støtte for Studio-drivere
 • HDMI 2.1 for eksterne skjermer opp til 8K 120Hz eller 10K 60Hz
 • VESA DisplayHDR 500-sertifisert
 • ASUS IceCool Pro for kjøling av prosessor og grafikk
 • ProArt Creator Hub for tilpassede innstillinger for den bærbare datamaskinen
 • MIL-STD-810H militær klassifisering
 • Lydsystem sertifisert av Harman Kardon
 • Ai støyreduksjonsteknologi for videosamtaler
 • Windows 11 Pro

Asus Dial - fysisk kontrollhjul for økt produktivitet

En stor nyhet som lanseres på ProArt Studiobook 16 OLED er Asus Dial. Asus jobber tett med Adobe for å utvikle en ny unik måte for deg å strømlinjeforme kreasjonen din. Det integrerte ASUS Dial-kontrollhjulet fungerer for tiden med Adobe Photoshop, Lightroom Classic, Premiere Pro og After Effects.

Photoshop og Lightroom

I Photoshop kan du for eksempel enkelt veksle mellom pensler, penselstørrelser eller veksle mellom lag, og i Lightroom Classic kan du blant annet justere fargebalanse eller toner. ASUS Dial gir deg funksjonalitet som strømlinjeformer arbeidet ditt og enkelhet lar kreativiteten flyte.

Premiere Pro og After Effects

Når du jobber i Premiere Pro kan du bla gjennom scenene, raskt justere nivåene på lydsporene og videoredigeringen din blir enklere enten du er hjemme eller på farten. I After Effects kan du for eksempel navigere på tidslinjen eller zoome inn og det har aldri vært enklere å legge til spesialeffekter.

ASUS Dial gir deg kontroll over programmene dine for kreativt arbeid – men det gir deg også mer direkte kontroll over opplevelsen din i Windows. Hjulet kan brukes til for eksempel volumkontroll, scrolling i dokumenter og nettsider eller heve og senke lysstyrken på skjermen.

Ytelse for profesjonelle

ProArt Studiobook 16 OLED er designet med ett mål i tankene: å gi deg all ytelsen du trenger for å håndtere selv de tøffeste og mest ressurskrevende prosjektene. Den er utstyrt med en kraftig Intel i7-11800H-prosessor med 8 kjerner og 16 ledninger for tung multitasking og er i stand til å realisere hva du vil lage.

Kraftig grafikk og lynrask lagring

GeForce RTX er basert på NVIDIA Ampere-arkitektur og enten du jobber med komplekse 3D-prosjekter, høyoppløselig video eller høykvalitets live streaming, er ProArt Studiobook 16 OLED klar for oppgaven.

ProArt Studiobook 16 OLED har et avansert lagringssystem. Det gir maksimal lagringsytelse med overføringshastigheter på 680MB/s. Noe som betyr at programmer starter raskere, flytting av store filer tar kortere tid og hele systemet føles raskere. Datamaskinen har også en rask SD-kortleser som kan overføre opptil 985MB/s – nesten 10 ganger raskere enn tradisjonelle lesere.

4K OLED HDR – i en klasse for seg

ProArt Studiobook 16 OLED har en 4K OLED HDR-skjerm som er i en klasse for seg. Skjermen gir deg realistiske bilder, VESA DisplayHDR 500 er sertifisert for høye kontraster og har en 100 % DCI-P3 fargeskala for naturtro fargegjengivelse. Skjermen er også Pantone-validert og har en Delta-E på mindre enn 2,7. Datamaskinen er også utstyrt med en HDMI 2.1-port som lar deg koble den bærbare datamaskinen til en skjerm med opptil 8K 120Hz eller 10K 60Hz. ProArt Studiobook 16 OLED er det perfekte valget for skapere - enten du er i studio eller på farten.

Årets beste datamaskin 2021

Studiobook 16 OLED er spesielt anbefalt av Ljud & Bild og de kåret den også til årets beste datamaskin 2021/2022.

Studiobook 16 - Ljud och bild särskilt rekommenderad
IMG - Studiobook 16 - Ljud och bild - Best Laptop

Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.