31.05.2022

Nyhet! Fujifilm X-H2S og to objektiver

Fujifilm lanserer flaggskipsmodellen X-H2S som har den høyeste ytelsen for både video og foto i X-seriens historie. Kameraet oppfyller alle behovene til videoopptak og fotografering for både entusiaster og profesjonelle innholdsskapere. Takket være den nyutviklede, stablede bildesensoren X-Trans CMOS 5 HS, har X-H2S fire ganger høyere lesehastighet sammenlignet med tidligere generasjoner. Den nye, kraftige X-Processor 5 muliggjør også kontinuerlig seriebildeopptak på opptil 40 bilder per sekund og videoopptak internt i 4:2:2 10-bit 6,2K/30P og 4K/120P med Apple ProRes-codec. Fujifilm lanserer også to nye zoomobjektiver i form av XF 150-600mm f/5.6-8 LM OIS WR og XF 18-120mm f/4 LM PZ WR. Foreløpig leveringsstart av X-H2S og objektivene i juli. Les mer om nyhetene og forhåndsbestill her!


Velkommen til et direktesendt webinar om X-H2S!

Under dette direktesendte webinaret vil Ludvig Almås, produktspesialist i Fujifilm, gi deg en demonstrasjon av det nye kameraet og de nye objektivene. Du vil lære om alle de nye funksjonene og innstillingene, og lære mer om forskjellene mellom X-H2S og resten av X-Series-kameraene.                                                                                                                                                    
Når? Onsdag 8. juni, kl. 14:00
Hvor? Digitalt via Zoom
Språk? Svensk

Fordeler - X-H2S

  • Femte generasjon X-Trans Sensor
  • Avansert autofokus med nye algoritmer
  • Bildestabilisering i fem akser opptil 7 trinn
  • Ny logprofil – F-log2 for opptil 14+ trinns dynamisk omfang
  • Høyoppløst søker på 5,76 MP gir høy ytelse og klart bilde
  • Doble minnekortspor: CFexpress Type B og SDXC UHS-II
  • Film i 6,2K og 4K – RAW eller ProRes

Stablet bildesensor (X-Trans CMOS 5 HS)

FUJIFILM X-H2S inkluderer en bakbelyst stablet 26,16 MP (X-Trans CMOS 5 HS) bildesensor med en ekstremt rask skannehastighet for kontinuerlig fotografering uten "blackout" i opptil 40 bilder/s med følgende autofokus. Sensoren leser fasedeteksjonspiksler uavhengig av bildevisningen under serieopptak, noe som tredobler antallet beregninger sammenlignet med forrige modell. Dette muliggjør veldig rask og presis fokusering selv under følgende autofokus og serieopptak for å kunne fotografere raske motiver som sport, ville dyr og fugler.

Dramatisk forbedret ytelse i forhold til forgjengerne

Den nye prosessoren X-processor 5 har dobbelt så høy prosesseringshastighet som dagens modell og en ny motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus utviklet med deep learning AI-teknologi som finner og sporer motivene dine på en svært imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansikt og øyne, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog. I tillegg har ansikts- og øyegjenkjenning blitt betydelig forbedret for personer med briller eller munnbeskyttelse.

Stor, høyoppløst søker og imponerende stabilisering

Kameraets elektroniske søker har en oppløsning på 5,76 MP, høy forstørrelse (0,8x), oppdateringshastighet på 120 bilder/s og forbedret synlighet og mindre forvrengning under øyebevegelser. X-H2S har en nyutviklet femakset bildestabilisering (IBIS) som kompenserer for opptil syv trinn lengre lukkertid, noe som gir bedre ytelse ved for eksempel håndholdt videoopptak og opptak i dårlig lys. Kameraets lukker er også forbedret for å håndtere opptil 500 000 eksponeringer.

Fujifilm X-H2 med XF 18-200mm

To nye XF-objektiver

Fujifilm benytter også anledningen til å lansere to nye XF-objektiver – XF 150-600mm f/5.6-8 som er en kraftig og værbestandig zoom med lynrask AF, og XF 18-120mm f/4 som er et allsidig zoomobjektiv for både video og stillbilde.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.