23.05.2019

Nyhet! GFX 100

Fujifilm GFX 100 er et høypresterende mellomformatskamera som er først i verden med innebygd bildestabilisering. Kameraet er også det første mellomformatskameraet med fasebasert autofokus på sensoren og 4K-video. Takket være den store bakbelyste sensoren, høy oppløsning og 16-biters RAW-filer og 4K-video maksimeres bildekvaliteten i både film og stillbilder. Når du legger til en fasebasert autofokus og bildestabilisering får du et pålitelig arbeidskamera som oppfyller høye krav.


Fordeler:

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.