23.01.2024

Nyhet! Sennheiser HD 490 PRO

For deg som krever det beste: Sennheiser HD 490 PRO – referansehodetelefoner for både profesjonelle og musikkentusiaster! Disse hodetelefonene gir et luksuriøst inntrykk med en åpen design som gir en bred frekvensrespons og skaper et tredimensjonalt lydbilde som bringer deg som lytter enda nærmere musikken. Med myke og utskiftbare øreputer er HD 490 PRO komfortable selv under lengre lytteøkter. Sennheiser HD 490 PRO er på lager nå.


Tysk, innovativ design med høyeste lyd- og byggekvalitet

Kjernen i hver HD 490 PRO-hodetelefon er en avansert neodymmagnet og en innovativ lavfrekvent sylinder. Disse komponentene er synkronisert og jobber sammen for å levere fyldig, nøyaktig og klart definert bass. Med en imponerende frekvensrespons fra 5 Hz til 36 kHz og en ubetydelig total harmonisk forvrengning på bare 0,2 %, kan du oppleve alt fra de laveste basstonene til de høyeste diskantfrekvensene med klarhet.

Fordeler

  • Åpen design med lett og komfortabel konstruksjon
  • Nøytral lyd med et bredt og tredimensjonalt lydbilde
  • To sett utskiftbare og vaskbare øreputer som kan skiftes ut
  • Frekvensrespons fra 5 Hz til 36100 Hz (-10 dB)
  • Kun 0,2 % harmonisk forvrengning (THD)
  • Innovativ sylinderdesign for presis bassgjengivelse
  • Programvare inkludert - dearVR MIX-SE for Spatial Audio
  • Komplett med tilbehør som kabel og adapter

Ta steget inn i Spatial Audio med avansert programvare

Med HD 490 PRO/Plus får du også gratis dearVR MIX-SE-plugin fra Dear Reality. Med denne plugin-modulen får du det beste av alt og kan forvandle innspillingsprogramvaren din til det ultimate virtuelle miksermiljøet. dearVR MIX-SE simulerer akustikken i profesjonelt akustisk behandlede rom og hjelper deg med å sikre at produksjonene dine låter like bra i hodetelefoner, hjemme eller i bilen. dearVR MIX-SE er kompatibel med alle digitale arbeidsstasjoner (DAW-er) som støtter AAX, VST3 og AU.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen