Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

04.09.2019

Nyhet! Nikkor Z 24mm 1.8 S og informasjon om Nikon D6

Nikon D6 bekreftes å være under utvikling, sammen med en ny, kraftig telezoom! Dessuten slippes også et nytt vidvinkelobjektiv til Nikons Z-serie - Nikkor Z 24 mm f/1.8 S.


IMG Nikon D6 och 120-300.jpg

Nikon D6 og Nikkor 120-300mm F/2.8 under utvikling

Nikon bekrefter at ryktet stemmer - Nikon D6 er under utvikling! I sammenheng med dette utvikles det også en ny telezoom; nærmere bestemt AF-S Nikkor 120-300 mm f/2.8 FL ED SR VR. Nikon sier at D6 blir deres mest avanserte SLR hittil, men mer informasjon enn dette har vi ikke. Vi venter i spenning på mer informasjon, så hold øye med vår nyhetsside for kommende Nikon-nyheter!

Produktslipp! Nikkor Z 24mm f/1.8 S

En annen gladnyhet er at Nikon nå lanserer ett nytt 24mm-objektiv til Z-serien. Superstille autofokus, suveren optisk prestasjon samt den nyeste teknologien gir et etterlengtet tilskudd til Nikons høypresterebde speilløse hus.

Les vårt inntrykk av Nikon Z6 og Nikon Z7!

Med en klassisk brennvidde er Nikkor Z 24mm f/1.8 et utmerket tilskudd til Z-serien. Med det nye Multi Focus System leverer objektivet svært stille og rask autofokus, som dessuten reduserer kromatisk aberrasjon og "focus breathing" - en super funksjon for både filmskapere og fotografer. Sammen med ditt Z-hus får du dessuten 5-akses stabilisering, og med fire(!) asfæriske elementer leverer objektivet god bildekvalitet uten forstyrrende brytningsfeil eller vignettering. 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.