20.09.2023

Nyhet! Nikon har lansert Z f

Nikon lanserer Z f – et fullformatkamera som kombinerer klassisk design med avansert teknologi og utmerket ytelse. Kameraet er inspirert av den ikoniske FM2, og ser like bra ut som det føles i hendene på både innholdsskapere og fotografer. Z f er utstyrt med det samme EXPEED 7 bildebehandlingssystemet som Nikon Z9, som som gjør det mulig å ta både avanserte stillbilder og filmopptak. Kombinasjonen av stil og innhold, med banebrytende teknologi, inkludert enestående AF- og VR-ytelse, resulterer i et kamera perfekt for alle som ønsker å uttrykke sin kreativitet. Forventet leveringsstart for kameraet er i oktober. Les mer og forhåndsbestill her.


Et klassisk design inspirert av ikoniske FM2

Påvirkningen fra Nikons tidligere kameraer er tydelig i hver eneste detalj av Z f. Det retroinspirerte utseendet kommer fra den ikoniske FM2, det samme gjør skivene, utløserknappen og Nikon-logoen fra 1970-tallet. Alle knotter er laget av messing for en høy kvalitetsfølelse.

Forbedret filmytelse for ulike behov

Nikon Z f kommer med flere spennende filmfunksjoner, inkludert 10-bits H.265-opptak og muligheten til å ta opp opptil 125 minutter i 4K. Den arver også flere funksjoner fra Z9, inkludert muligheten til å justere ISO-følsomheten i 1/6 EV-intervaller og visning av en rød ramme ved filmopptak.

Overlegen ytelse med banebrytende teknologi

Z f drives av det nyeste EXPEED 7 bildebehandlingssystemet, som muliggjør et bredt ISO-omfang. I tillegg til å ha de samme ni typene motivdeteksjon som Z8, har motivdeteksjonssporingsytelsen også blitt forbedret i Z f. Kameraet er også utstyrt med vibrasjonsreduksjon i kameraet og forbedret elektronisk vibrasjonsreduksjon, som sammen forbedrer bildekvaliteten når du fotograferer i lite lys og i mørkere miljøer innendørs.


Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du ønsker hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40  eller info@scandinavianphoto.no. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av å bli medlem i vårt community eller sjekk ut vår nyhets- og kunnskapsside der du finner lærerike innlegg og inspirasjon som hjelper deg å utvikle ditt kreative innhold.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK