29.06.2022

Nyhet! Nikon Z30 og et nytt superteleobjektiv

Nikon lanserer nå det nye vloggkameraet Nikon Z30, som med sitt brukervennlige system gjør spranget fra å lage innhold med smartenheten din til et systemkamera kortere. Z30 leverer høy bildekvalitet enten det er stillbilde, video eller livestreaming, og kommer i et kompakt format slik at du enkelt kan ta det med deg på alle dine eventyr. Kameraets bildestabilisering, superraske autofokus og vinklede og fullt roterbare berøringsskjerm er bare noen av tingene som gjør Nikon Z 30 til et perfekt vloggkamera. Nikon lanserer også Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S, som er et superteleobjektiv med fantastisk bildekvalitet tilpasset Nikons speilløse systemkameraer i Z-serien. Foreløpig leveringsstart av nyhetene er 14. juli. Les mer og forhåndsbestill her!


Designet for vloggeren

Nikon Z30 er optimert og utviklet for å matche behovene til den moderne vloggeren. Kamerahuset er kompakt og veier i overkant av 350 gram, noe som gjør at du enkelt kan ta med deg kameraet uansett hvor du drar. Den har en 3,0" vinklet berøringsskjerm som lukkes til kamerahuset for å beskytte mot fingeravtrykk og riper. Det vinklede designet gjør selfiefotografering mer naturlig, og kameraet har en rekke valgbare selfie-innstillinger som AF-posisjon, eksponering og selvutløserinnstillinger, som alle kan håndteres direkte fra berøringsskjermen. Det har også et rødt lys (tally light) foran på kameraet, slik at du alltid vet når du tar opp.

Flotte portretter av mennesker og dyr

Nå kan du ta enda bedre portretter av mennesker, katter eller hunder. Øyefølende autofokus låser fokus på folks øyne slik at du kan ta perfekte portretter. Dyrefølende autofokus fungerer på samme måte på hunder og katter. Fokuseringen holdes skarp selv når motivet beveger seg, og på Z 30 fungerer øyeautofokus selv under videoopptak – perfekt for å holde deg i fokus under livestreamen.

Gode videospesifikasjoner

Nikon Z30 kan ta opp video i 4K/30p-oppløsning med en autofokus som gjenkjenner øynene til både mennesker og dyr. Med ISO som går fra 100-51 200 kan du filme og fotografere med gode resultater selv under dårligere lysforhold. Du kan også bruke Z 30 som et webkamera med Nikons Webcam Utility-programvare.

Nytt superteleobjektiv

Nikon Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S er et superteleobjektiv med fantastisk bildekvalitet tilpasset Nikons speilløse systemkameraer i Z-serien. Med en vekt på kun 1 245 gram, værbestandighet og innebygd vibrasjonsreduksjon kan du bruke objektivet uten stativ og likevel oppnå fantastiske resultater. Dette er et objektiv som er perfekt for å fotografere fartsfylte hendelser, noe som gjør det til et opplagt alternativ når du vil fotografere natur, dyr eller sport.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen