29.06.2022

Nyhet! Nikon Z30 og et nytt superteleobjektiv

Nikon lanserer nå det nye vloggkameraet Nikon Z30, som med sitt brukervennlige system gjør spranget fra å lage innhold med smartenheten din til et systemkamera kortere. Z30 leverer høy bildekvalitet enten det er stillbilde, video eller livestreaming, og kommer i et kompakt format slik at du enkelt kan ta det med deg på alle dine eventyr. Kameraets bildestabilisering, superraske autofokus og vinklede og fullt roterbare berøringsskjerm er bare noen av tingene som gjør Nikon Z 30 til et perfekt vloggkamera. Nikon lanserer også Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S, som er et superteleobjektiv med fantastisk bildekvalitet tilpasset Nikons speilløse systemkameraer i Z-serien. Foreløpig leveringsstart av nyhetene er 14. juli. Les mer og forhåndsbestill her!


Fordeler - Z30

 • Høyoppløselig APS-C CMOS-sensor med 20,9 megapiksler
 • Perfekt for livestreaming og vlogging
 • Stor vinklet 3” berøringsskjerm
 • Ta opp UHD-video med 4K / 30fps
 • Autofokus gjenkjenner folks øyne og dyr i både stillbilder og video
 • 11 bilder per sekund for kontinuerlig fotografering - med full AF / AE
 • Overfør filer via wifi og bluetooth
 • Innebygd stereomikrofon og mulighet for å koble til en ekstern mikrofon
 • Veldig lett og kompakt, men fortsatt veldig god ergonomi

Designet for vloggeren

Nikon Z30 er optimert og utviklet for å matche behovene til den moderne vloggeren. Kamerahuset er kompakt og veier i overkant av 350 gram, noe som gjør at du enkelt kan ta med deg kameraet uansett hvor du drar. Den har en 3,0" vinklet berøringsskjerm som lukkes til kamerahuset for å beskytte mot fingeravtrykk og riper. Det vinklede designet gjør selfiefotografering mer naturlig, og kameraet har en rekke valgbare selfie-innstillinger som AF-posisjon, eksponering og selvutløserinnstillinger, som alle kan håndteres direkte fra berøringsskjermen. Det har også et rødt lys (tally light) foran på kameraet, slik at du alltid vet når du tar opp.

Flotte portretter av mennesker og dyr

Nå kan du ta enda bedre portretter av mennesker, katter eller hunder. Øyefølende autofokus låser fokus på folks øyne slik at du kan ta perfekte portretter. Dyrefølende autofokus fungerer på samme måte på hunder og katter. Fokuseringen holdes skarp selv når motivet beveger seg, og på Z 30 fungerer øyeautofokus selv under videoopptak – perfekt for å holde deg i fokus under livestreamen.

Gode videospesifikasjoner

Nikon Z30 kan ta opp video i 4K/30p-oppløsning med en autofokus som gjenkjenner øynene til både mennesker og dyr. Med ISO som går fra 100-51 200 kan du filme og fotografere med gode resultater selv under dårligere lysforhold. Du kan også bruke Z 30 som et webkamera med Nikons Webcam Utility-programvare.

Fordeler – Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S 

 • Kompatibel med telekonvertere - 1,4x og 2x
 • Fantastisk fin bokeh med sine 9 blenderlameller
 • Utrolig rask og nøyaktig autofokus
 • Innebygd vibrasjonsreduksjon - opptil 5,5 trinn med Nikons speilløse systemkameraer med støtte for synkronisert VR
 • Tilpassbar FN-knapp
 • Kan brukes uten stativ
 • Værbestandig - kan brukes i alle miljøer
 • Veier kun 1.245 gram

Nytt superteleobjektiv

Nikon Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S er et superteleobjektiv med fantastisk bildekvalitet tilpasset Nikons speilløse systemkameraer i Z-serien. Med en vekt på kun 1 245 gram, værbestandighet og innebygd vibrasjonsreduksjon kan du bruke objektivet uten stativ og likevel oppnå fantastiske resultater. Dette er et objektiv som er perfekt for å fotografere fartsfylte hendelser, noe som gjør det til et opplagt alternativ når du vil fotografere natur, dyr eller sport.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.