29.01.2024

Nyhet! OM SYSTEM lanserer OM-1 Mark II

OM-1 Mark II er en oppdatert versjon av OM SYSTEMs flaggskip, og byr på lynrask hastighet, høy kapasitet og utrolig brukervennlighet. OM-1 Mark II introduserer en ny global standard med verdens første Live GND-fotograferingsfunksjon (Graduated ND). De har også gjort en betydelig oppdatering av AI Detection AF, som nå også inkluderer menneskegjenkjenning. Dette er neste generasjons Micro Four Thirds-kamera fra OM SYSTEM. I tillegg til kameraet lanserer de også to nye høyytelsesobjektiver, M.Zuiko Digital ED 150-600mm f/5-6,3 IS og M.Zuiko Digital ED 9-18mm f/4-5,6 II, som tilbyr den nyeste teknologien. Les mer om de nye produktene og forhåndsbestill de i dag! Forventet leveringsstart på kameraet i midten av februar og objektivene i slutten av februar.


Lanseringstilbud

I forbindelse med lanseringen av OM-1 Mark II kan du spare 3 000 kroner når du forhåndsbestiller kameraet (kamerahus eller kit) sammen med utvalgte objektiver. På kampanjesiden finner du alle produktene som inngår i kampanjen, samt fullstendige vilkår og betingelser. Kampanjen gjelder frem til 13. mars 2024.

Avansert AI Detection AF

AI Detection AF har blitt forbedret til å gjenkjenne en lang rekke motiver, inkludert mennesker, Formel 1-biler, motorsykler, fly, helikoptre, tog, fugler og vanlige dyr som hunder og katter. Denne integreringen forbedrer sømløst den veletablerte ansiktsprioritet/øyeprioritet-autofokusen og gjør autofokusfunksjonene betydelig bedre. Den utmerker seg ved å identifisere motiver nøyaktig, selv når personer er i profil, snur seg bort eller har skjulte ansiktstrekk.

Kraftig 5-akset bildestabilisering

I tillegg har OM-1 Mark II kraftig 5-akset bildestabilisering i kameraet, som forbedrer kompensasjonen med opptil 8,5 trinn, og 5-akset sync IS5, som ytterligere utvider mulighetene for håndholdt fotografering ved at brukeren kan ta stabile bilder samtidig som han eller hun er smidig og mobil.

Verdens første Live GND-funksjon for fotografering

OM-1 Mark II introduserer verdens første Live GND-funksjon (Graduated ND) for fotografering, en banebrytende teknologi som bruker databehandling til å gjenskape effekten av å bruke et gradert ND-filter, og som nøyaktig kontrollerer lysstyrken og mørket i bildet for å skape imponerende resultater. For å forbedre mulighetene ytterligere, forbedrer OM-1 Mark II den øvre grensen for ND-trinn i den populære Live ND-funksjonen til ND128, slik at kameraet kan håndtere scenarier som krever høyere tetthet.

To nye objektiver

M.ZUIKO DIGITAL ED 150-600mm f/5.0-6,3 IS (35mm ekvivalent: 300-1200mm) er en stor innovasjon innen telezoomteknologi. Dette Micro Four Thirds System-objektivet er standardkompatibelt og et bevis på innovasjon, med en brennvidde på opptil 1200 mm (35 mm ekvivalent). M.Zuiko Digital ED 9-18mm f/4-5,6 II er langt fra et tradisjonelt ultravidvinkelobjektiv, det har en utrolig kompakt og lett design og enestående bærbarhet.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen