21.02.2022

Nyhet! Panasonic lanserer GH6

Panasonic lanserer nå Lumix DC-GH6 – et hybridkamera med høy ytelse for den profesjonelle fotografen eller videografen som krever de aller nyeste video- og stillbildefunksjonene i ett enkelt kamera. Den oppdaterte Venus-prosessoren har dobbelt så stor prosessorkraft som forgjengeren, noe som bidrar til bedre toneomfang, mer nøyaktig gjengivelse av nyanser og lysnivåer og mer effektiv støyhåndtering. Med andre ord, Lumix DC-GH6 er et kamera som hjelper deg med å nå nye nivåer i din kreative produksjon, enten det er foto eller video. Les mer om nyheten og forhåndsbestill her! Forventet leveringsstart 15/3.


temp1.jpg

Fordeler med GH6

  • Høyhastighets video i 10-bit 4K/120p
  • Ubegrenset videoopptak internt med 4K/60p 4:2:2 10-bit
  • Ta opp video i 5,7K/60p med 10-bits fargedybde
  • 25,2 megapiksler Live MOS-sensor
  • Avansert "Dual IS 2" bildestabilisator - opptil 7,5 trinn
  • Enkel livestreaming via Lumix Sync-appen for smartenheten din
  • Rask og nøyaktig autofokus med ansiktsgjenkjenning for både mennesker og dyr
  • Kamerahuset er beskyttet mot sprut, smuss og støv
  • Venus-prosessor - dobbelt så mye prosessorkraft som forgjengeren

Sensor med høy ytelse og 25,2 megapiksler

Lumix GH6 er utstyrt med en Live MOS-sensor på 25,2 megapiksler, som tilbyr en fantastisk høy oppløsning for ultrarealistiske detaljer. Sensorens høye lesehastighet leverer C4K/4K 120p videoopptak, og med den elektroniske lukkeren får du serieopptak med 75 bilder per sekund, samtidig som forstyrrende rulleeffekter minimeres.

Dobbelt så mye prosessorkraft som sine forgjengere

Venus-prosessoren leverer omtrent dobbelt så mye prosessorkraft som forgjengerne, noe som gir rask behandling av den nye sensorens høyere pikselantall og video med både høyere oppløsning og høyere bitrate. Bildekvaliteten er også betydelig forbedret med høyere oppløsning, mens ny 2D- og 3D-støyreduksjon (for video) gir optimal støyreduksjon. Resultatet er helt naturlige bilder med 3D-følelse og minimal støy selv ved høy følsomhet. Dobbel 3D-fargekontrollteknologi gir en forbedret gjengivelse av farger i form av bedre lysstyrke, metning og fargetone, noe som resulterer i mer ekte og klarere fargeuttrykk.

Innebygd bildestabilisator

Hvis du er på farten og ønsker å ta bilder i de rette øyeblikkene, vil den innebygde bildestabiliseringen i kamerahuset bli din nye bestevenn. Lumix GH6 innebygd Dual I.S. 2-bildestabilisator betyr at du kan bruke 7,5-trinns lengre lukkertid samtidig som du eliminerer skjelvinger og vibrasjoner, spesielt effektivt når du bruker et objektiv som også har innebygd bildestabilisering. Dette fungerer bra ved både fotografering og under videoopptak, inkludert 4K-video.

Høyhastighets AF med høy presisjon

Takket være den nye Live MOS-sensorens høyere lesehastighet og de nye Venus Engines' overlegne prosessorkraft, har GH6 en høyere databehandlingshastighet enn forgjengerne. En forbedret dyplæringsteknologi gjør det mulig for autofokus å raskt og nøyaktig gjenkjenne og spore både mennesker (ansikt, øyne, hode, kropp) og dyr (hunder, katter, fugler), noe som gjør det lettere å holde motivet i fokus.

Ubegrenset videoopptak internt

Lumix GH6 er den første i serien som tilbyr 4:2:2 10-bit C4K/4K 60p/50p intern innspilling mens den leverer ubegrenset opptakstid når den brukes ved anbefalt driftstemperatur. Kameraet er også ideelt for små produksjonsteam og under krevende forhold der mobilitet og høy kvalitet er et must. I tillegg til dette muliggjør den også intern og ekstern opptak samtidig via HDMI-utgangen.

Apple ProRes-codec videoopptak

Med et CFexpress Type B-minnekort kan du spille inn videoer internt i den profesjonelle industristandarden ProRes 422 HQ og ProRes 422-codec, noe som gir høy bildekvalitet når du komprimerer. Dette reduserer belastningen på datamaskinen betydelig under etterproduksjon og tillater NLE (ikke-lineær redigering), noe som effektiviserer arbeidsflyten fra start til slutt.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.