04.01.2023

Nyhet! Panasonic Lumix S5II og S5IIx

Panasonic presenterer to banebrytende innovasjoner i sin speilløse Lumix S-kameraserie – de elegante og klassisk utformede kameraene Lumix S5IIx og Lumix S5II. Med kompakt konstruksjon og utrolig ytelse ved både fotografering og videoopptak, er disse L Mount-kameraene designet for å møte kravene til de mest ambisiøse innholdsskaperne. Begge modellene kommer med nyutviklet 24 megapikslers fullformat CMOS-sensor og bildebehandlingsmotor. Sensoren støtter Hybrid Phase Detection autofokus, som er unikt for Lumix-kameraer, og den nye motoren leverer suveren bildekvalitet og videoytelse med høy bitrate på nivå med Lumix S1H. Forventet leveringsstart av S5II i slutten av januar mens S5IIx forventes å komme på lager i juni. Les mer og forhåndsbestill her!


Besøk oss i butikken for å teste kameraet

Torsdag 12/1 kl 11:00–15:00 kommer Martin Wallgren, produktspesialist fra Panasonic, på besøk til butikken vår i Oslo for å vise frem nyhetene. Du er hjertelig velkommen til å teste de nye kameraene og stille alle dine spørsmål.

Panasonic presenterer hybridkameraene S5 II og S5 IIx

En ny standard for Lumix autofokusytelse

Med en ny bildebehandlingsmotor utviklet sammen med Leica, og ny 24-megapiksel sensor, er Lumix S5II og Lumix S5IIx de første Lumix-kameraene som tilbyr hybrid fasedeteksjonsautofokus (PDAF). Kameraene bruker et nytt Phase Hybrid AF-system som kombinerer PDAF med kontrastbasert AF, som til sammen skaper et raskt og pålitelig autofokussystem med hele 779 autofokuspunkter. Det nye systemet kan oppdage motiver under vanskelige forhold som dårlig lys og motlys samtidig som det fortsetter å følge de selv med andre bevegelige objekter i bildet. Kontinuerlig AF under zooming og AF-mikrojustering er også tilgjengelig.

Panasonic Lumix S5 II er designet for å møte kravene til de mest ambisiøse skaperne
Panasonic Lumix S5 II setter nye standarder for Lumix AF-ytelse
Panasonic Lumix S5 II tilbyr utrolig pålitelighet og flere tilkoblingsmuligheter

En rekke videofunksjoner og opptaksalternativer

Den nye bildebehandlingsmotoren gir Lumix S5II og S5IIx flere videoopptaksmuligheter som intern 4:2:0 10-bit 6K (3:2) og 5,9K (16:9) ved 30fps og 4:2:2 C4K og 4K med opptil 60 bilder per sekund, mens et nytt lavprofils termisk styringssystem gjør ubegrensede opptakstider mulig uten å øke størrelsen på kamerahusene. Den støtter også HFR-opptak (High Frame Rate) med opptil 120 bilder per sekund og Slow & Quick-opptak med opptil 180 bilder per sekund. Lumix S5IIx er i stand til 5,8K Apple ProRes-opptak til SSD via HDMI eller USB, og ALL-Intra-opptak. I tillegg kan den støtte Apple Pro Res RAW-videoutgang til Atomos. En rekke bildeprofiler inkludert 14+ stopp V-Log/V-Gamut er også tilgjengelig i begge kameraene, samt en ny REAL TIME LUT-funksjon som lar fargegradering LUT-er lastes opp til et SD-kort og brukes direkte i kameraet i stedet av i postproduksjon. Som svar på forespørsler fra profesjonelle brukere er funksjoner som Waveform Monitor, Vector Scope og Zebra Pattern lagt til, samt funksjoner som System Frequency (24.00Hz) og Synchro Scan.

Lumix S-serien blir større

Panasonic benytter også anledningen til å presentere et nytt objektiv i form av Lumix S 14-28mm f/4-5,6, som først og fremst egner seg for makro- og portrettfotografering. Objektivet har høykvalitets glasselementer og er robust bygget slik at du ikke trenger å bekymre deg i tøffere miljøer. Med en forstørrelse på opptil 0,5x og nærgrense på 15 centimeter lar objektivet deg ta ekstremt detaljerte nærbilder. Foreløpig leveringsstart i midten av februar.

 


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen