31.07.2019

Nyhet! Portrettobjektiv til Nikon Z!

Nå lanserer Nikon 85 mm f/1,8 til Z-serien, et lett og raskt portrettobjektiv produsert spesielt for Nikons speilløse system. Blenderen og brennvidden gir utmerkede bilder ved portrett, men passer også utmerket til detaljbilder der du ønsker liten dybdeskarphet og mye bakgrunnsuskarphet. Antirefleksbehandlingen hjelper deg med å få god bildekvalitet i motlys, med rett kontrast og minimert ghosting og linseoverstråling. Den nesten helt lydløse og svært raske autofokusen gjør at optikken er super til å filme med, samtidig som du kan bruke manuell fokus akkurat som på andre objektiver i Nikon Z-serien. Selvfølgelig er objektivet værbestandig. Leveres i begynnelsen av september.


Fordeler:

  • Utmerket til både portrett og detaljer
  • Raskt, lydløs autofokus, også for video
  • Nano Crystal Coating gir utmerkede motlysegenskaper
  • Værtett og med bred fokusring
  • Manuell fokus når du ønsker det
  • Veier kun 470 gram

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.