31.07.2019

Nyhet! Portrettobjektiv til Nikon Z!

Nå lanserer Nikon 85 mm f/1,8 til Z-serien, et lett og raskt portrettobjektiv produsert spesielt for Nikons speilløse system. Blenderen og brennvidden gir utmerkede bilder ved portrett, men passer også utmerket til detaljbilder der du ønsker liten dybdeskarphet og mye bakgrunnsuskarphet. Antirefleksbehandlingen hjelper deg med å få god bildekvalitet i motlys, med rett kontrast og minimert ghosting og linseoverstråling. Den nesten helt lydløse og svært raske autofokusen gjør at optikken er super til å filme med, samtidig som du kan bruke manuell fokus akkurat som på andre objektiver i Nikon Z-serien. Selvfølgelig er objektivet værbestandig. Leveres i begynnelsen av september.


Fordeler:

  • Utmerket til både portrett og detaljer
  • Raskt, lydløs autofokus, også for video
  • Nano Crystal Coating gir utmerkede motlysegenskaper
  • Værtett og med bred fokusring
  • Manuell fokus når du ønsker det
  • Veier kun 470 gram

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen