05.06.2019

Nyhet! Profoto 10 Plus

Profoto har hatt en intens vår med lanseringen av både Profoto Connect og Profoto A1X. Lanseringsfesten av nye produktbilder er ikke slutt enda. I dag presenteres ytterligere en nyhet, en videreutvikling av OCF-familien med kompakte batteristudioblitser. Den nye blitsen er en kraftigere variant av suksessen B10, nemlig Profoto B10 Plus - More power off small!


Profoto B10 Plus - More power off small

I fjor lanserte Profoto B10, som gjorde stor suksess på fotomarkedet, ettersom formfaktoren på den lille, kraftige studioblitsen tiltalte mange fotografer, men det finnes alltid de som vil ha mer kraft, og nå finnes alternativet, nemlig B10 Plus.

B10Plus-Header-640x380.jpg

Blits for deg som trenger kraft og kompakt størrelse på utstyret ditt

Profoto B10 Plus har fått en høyere blitsstyrke på 500Ws, blitt litt lenger og veier kun 1,9 kg. I tillegg til at den har fått alle funksjoner som B10 har som f.eks. variabelt LED-lys, Air TTL, HSS og Bluetooth. Batteri er av samme modell som til B10, noe som gjør at enheten blir liten og kan lades under bruk. Profoto B10 Plus havner i segmentet mellom B10 og B1X, og vil selges både løst og i ett Duo-kit. 

Fordeler

 • Kraftig blitsstyrke på 500Ws
 • Fotografer raskt og enkelt med TTL og High speed sync
 • Lad blitsen samtidig som du fotograferer
 • LED-lys med justerbar fargetemperatur (bruk som videolampe)
 • Profoto App (smart connectitivt)
 • Zoomhode og fullt kompatibel med tilbehør

Bredt sortiment innen Profoto OCF-blitser

Profoto har nå et bredt sortiment innen OCF-blitsene, Profoto A1X, B2, B10, B10 Plus og B1X, der alle har sine egne unike egenskaper for å passe fotografens behov. Profoto B10 Plus skiller seg fra Profoto B1X ved at håndtaket er tatt vekk, noe som er bra for reiser, og blitsen har arvet B10s design.

 • Profoto A1X - Den minste blitsen i OCF-systemet som er ekstremt portabel
 • Profoto B2 - To blitshodet til et lite og lett blitsaggregat
 • Profoto B10 - Stort lys for foto og video i liten, smart forpakning
 • Profoto B10 Plus - Sterkere versjon av B10, men mindre og mer kompakt enn B1X
 • Profoto B1X - Samme blitsstyrke som B10 Plus, men litt raskere og større

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.