Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

27.03.2019

Nyhet! Profoto Connect

Profoto Connect er en blitssender som har fått et helt nytt design og utforming. Det nye designet og funksjonene innebærer at Profoto har produsert en sender uten noen innstillingsknapper, lagt til USB-lading istedet for AAA-batterier og gjort den mindre - alt for å gjøre den enklere!


Fordeler

  • Sender uten knapper, tilpasset for alle Profotos AirTTL-blitser
  • Tre moduser: Auto, manuell eller off
  • Liten, lett og smidig
  • Smart tilkobling via Profoto-appen (kan brukes med iPhone 7 eller nyere)
  • Innebygd batteri som lades med USB-C

Liten sender med stort potensiale

Senderen har tre moduser - auto, manuell eller off, men på tross av at senderen har tre enkle moduser er senderen ikke mindre avansert, den har tilsvarende funksjoner som de forrige AirTTL-senderene som TTL og High Speed Sync. Det er ikke bare knappene som er tatt vekk, også designet og størrelsen er endret på nye Profoto Connect. Senderen er betydelig mindre enn de øvrige senderene i Profotos sortiment. Dette er perfekt for deg som vil fotografere raskt, enkelt og smidig! Takket være senderens kompakte størrese kan du ha et svært kompakt foto- og blitsutstyr, tilpasset nye kompakte speilløse systemkameraer, og f.eks. Profoto A1 eller B10. Senderen fungerer også med alle Profotos større AirTTL-blitser, som D1D2, B1, B1XPro-10 osv.

Fotografer med auto, manuell eller kombiner for best resultat

Auto

Når du fotograferer i auto beregnes blitsstyrken automatisk, slik at du skal få den beste eksponeringen, noe som er perfekt når du vil jobbe raskt og fokusere på produksjon istedet for innstillingene. Monter blitssenderen i kameraets blitssko, vri senderen til automodus for å starte den og du er klar til å fotografere. Blitsen tar hensyn til det som kan forandres under fotograferingen, og tilpasser blitsstyrken deretter, som f.eks. at modellen flytter seg, eller at solen går bak en sky. Senderen gjenkjenner automatisk dersom du bruker raske lukkertider og bytter over til High Speed Synd når det trengs, noe som gjør at du ikke får rare bilder fordi du har glemt å bytte modus, senderen løser dette for deg (dersom kameraet ikke må innstilles for dette).

Manuell

Kontroller lyset nøyaktig slik du vil ha det ved å selv styre blitsstyrken på selve blitsen. Dette gir deg full kontroll på lyset, og et resultat der blitslyset alltid er det samme, uansett om annet lys eller situasjonen skulle forandre seg, noe som er svært fordelaktig f.eks. ved produktfotografering i studiomiljø. 

Kombiner auto og manuell

La automatikken måle og stille inn blitsstyrken for å få den perfekte eksponeringen, og vri så over senderen til den manuelle modusen for å låse blitsstyrken. Dette lar deg få nøyaktig samme blitsstyrke i bildene dine, uten at du må prøve deg frem til den perfekte eksponeringen. Det beste fra to verdener - rett og slett!

Koble senderen til Profoto-appen (for iPhone 7 og nyere)

Senderen er ikke bare en radiosender, men har også innebygd Bluetooth, akkurat som Profoto B10. Dette gjør at du kan kontrollere blitsstyrken enten fra kameraets blitskompensasjon, eller fra appen for å justere blitsstyrken. Du kan også oppdatere senderen trådløst via appen, slik at du alltid har den nyeste programvaren. 

Leveres med

  • Profoto Connect
  • Beskyttelsesfutteral
  • USB-A til USB-C Kabel

 

Oppdag enkelheten med Profoto Connect du også!

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.