15.05.2019

Nyhet! Profoto lanserer A1X

I dag lanserer Profots nye blits A1X for Canon, Nikon og Sony. Profoto A1X er en oppdatert versjon av Profoto A1, som gjorde et solid gjennomslag på markedet med sin enkle håndtering, det runde blitshodet og den høye prestasjonsevnen. Dette er en blits for fotografer som vil skape et vakkert lys på en enkel måte, og samtidig få prestasjon for og ikke gå glipp av et eneste bilde.


Profoto A1X – Liten kameramontert studioblits for alle tilfeller.

Profoto A1X er en liten blits for bruk både på kameraet, som on-location studioblits eller i et eksisterende Profoto-system. Takket være størrelsen får du plass til en eller flere blitser i vesken, noes om gjør at du får med deg hele studioet i kun én ryggsekk. Det har aldri vært enklere å fotografere med blits, ettersom du kan la automatikken ta over, og fokusere på fotograferingen istedet for å justere innstillingene.

A1X-ProductPortrait-1200x628.jpg

Hva er nytt med Profoto A1X

  • Passer til Sony, Canon og Nikon
  • Nytt, mer effektivt batteri som gir opp til 450 blitser (A1 klarer 350st)
  • Nytt display med tydligere tall
  • Over 30 forbedringer i grensesnittet
  • Raskere oppladningstid
  • Støtte for opp til 20 kanaler når du bruker Profoto Connect
  • Blitshodet har fått litt høyere vrimotstand for en mer nøyaktig posisjonering
  • Tilbehøret og batteriet til Profoto A1 passer A1X

Kjøp Profoto A1X løst eller i pakke

Du kan velge mellom å kjøpe Profoto A1x løst eller i en rimelig pakke sammen med senderen Profoto Connect. Profoto Connect er en liten, enkel og praktisk blitssender som passer perfekt til A1X.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.