26.04.2022

Nyhet! Samsung T7 Shield

Samsung lanserer nye T7 Shield, en bærbar SSD-lagringsenhet som tåler tøffe miljøer. Med IP65-klassifisering kan den også håndtere støv og vann. Lagringsenheten er ikke mye større enn et vanlig kredittkort og måler kun 13 mm i tykkelse. Den har en imponerende overføringshastighet på 1050MB/s via den medfølgende USB-C-kabelen. Gjør sikkerhetskopiene enda sikrere med T7 Shield!


01_970x250.jpg

Fordeler

  • Robust design for tøffe miljøer
  • IP65-klassifisering som gir støv- og vannbestandighet
  • Overfør med 1050MB/s
  • Leveres med USB-C og USB-A-kabel
  • Omtrent på størrelse med et kredittkort
  • Kun 13 mm tykk
  • Fungerer for Windows og Mac

MU-PE1T0S-EU_006_Dynamic2_Black.jpg

Rask overføring selv i tøffe miljøer

T7 Shield er lagringsenheten du tør å ta med deg på for eksempel fotoeventyret da den er støtsikker fra opptil tre meters høyde og IP65-klassifiseringen gjør den vann- og støvbestandig. Den har også en imponerende overføringshastighet på 1050MB/s via USB-C. T7 Shield tar svært lite plass i vesken da den kun er omtrent på størrelse med et vanlig kredittkort og 13 mm tykk.

USB-C og USB-A

Inkludert i pakken er en USB-C til USB-C og en USB-C til USB-A-kabel. Bruk USB-C-kabelen for en maksimal overføringshastighet på 1050MB/s, men hvis du ikke har en USB-C-port på datamaskinen, kan du bruke den medfølgende USB-A-kabelen.

MU-PE1T0K-EU_012_Group-Shot_Beige.jpg

Oppdag nye Samsung T7 Shield i fargene sand og svart


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.