21.10.2021

Nyhet! Sony A7 IV

Nå er det endelig her – Sony A7 IV! Den etterlengtede oppfølgeren til Sony A7 III kommer med en helt nyutviklet Exmor R-sensor på 33 megapiksler, en prosessor som er åtte ganger raskere enn den i A7 III, mye raskere og mer nøyaktig autofokus og flere andre forbedringer! Sony A7 IV er et hybridkamera av rang som fungerer utrolig bra for både stillbilder og video. Benytt anledningen til å forhåndsbestille Sony A7 IV hos oss, foreløpig leveringsstart er i januar 2022.


Viktige spesifikasjoner på Sony A7 IV

 • Nyutviklet bakbelyst 33 megapiksel Exmor R-sensor
 • 4K/60p-video i super35-format
 • 4K/30p video oversamplet fra 7K i fullformat
 • Ta opp sakte film i full HD/120p
 • BIONZ XR-prosessoren er åtte ganger raskere enn den i A7 III
 • Opptil 15 trinn dynamisk område
 • Elektronisk OLED-søker med 3,69 millioner punkter
 • Mykere toner og bedre detaljer i bilder og filmer
 • Fungerer utrolig bra under dårligere lysforhold
 • Seriebildeopptak med ti bilder per sekund
 • Buffer på over 800 RAW + JPEG med CFexpress A
 • Samme antall autofokuspunkter som A1 - 759 punkter
 • Fullstendig sammenleggbar/roterbar LCD-touchskjerm

Ny sensor – bedre detaljer!

Sony A7 IV har en nyutviklet Exmor R-sensor på 33 megapiksler som gir bedre detaljer, mykere toner og opptil 15 trinns dynamisk område. Du kan ta bilder i full oppløsning med kontinuerlig autofokus med opptil 10 bilder per sekund, og kameraet har en buffer på over 800 RAW-bilder. Det er også mulig å velge mellom flere forskjellige filtre direkte i kameraet – en rask måte å gi bildene dine et personlig preg uten å måtte redigere dem etterpå.

Bildestabilisering

Den innebygde 5-aksers 5,5-trinns bilstabiliseringen gir deg muligheten til å fotografere og filme håndholdt uten at materialet ditt påvirkes like mye av vibrasjoner og skjelvinger. Du kan nå bruke opptil 5,5 trinn kortere lukkertider og fortsatt få sylskarpe resultater. "Active mode"-funksjonen som ble presentert i forbindelse med Sony A1, bruker både bildestabiliseringen og kraften til BIONZ XR-prosessoren, for å gi deg veldig stabilt materiale selv når du filmer.

Fullt sammenleggbar og roterbar LCD-skjerm

Kameraet er utstyrt med en fullt sammenleggbar og roterbar touch-LCD, med en oppløsning på 1 037 millioner punkter. Skjermens høye mobilitet gjør det enkelt for deg å arbeide med kameraet på en mer fleksibel måte, og lar deg finne nye spennende perspektiver. Sony A7 IV kommer også med et nytt design for kamerahuset med et større håndtak for bedre ergonomi. Selfie-modusen på skjermen er perfekt for deg som vil bruke kameraet til å vlogge eller ta selvportretter.

Praktisk livestreaming

Når du kobler en USB-C-kabel fra datamaskinen til kameraet, kan du starte livestreaming med bare noen få klikk. En meny dukker opp på kameraet så snart du kobler til ledningen hvor du kan velge livestreaming. Sony A7 IV får deg til å skille deg ut på videomøter og gjør det enkelt for deg å lage innhold til for eksempel YouTube.

Autofokus

Sony A7 IV har en veldig rask autofokus som kan følge øynene til flere forskjellige motiver – mennesker, dyr og fugler. Du kan raskt og enkelt velge hvor du vil fokusere ved å klikke på LCD-skjermen. De 759 dedikerte autofokuspunktene dekker 94% av sensoroverflaten, som har de samme spesifikasjonene du finner i Sonys flaggskip A1.

Video med høy ytelse

Sony A7 IV kan spille inn video i 4K/60p i Super35-format og også 4K/30p oversamplet fra 7K uten crop. Hvis du vil spille inn video i sakte film, har det mulighet til å filme med 120 bilder per sekund i full HD-oppløsning. Kameraet støtter også S-log3 med 15-trinns dynamisk område og S-cinetone, som er det samme fargesystemet som du finner i de profesjonelle Sony-videokameraene. Du kan enkelt bytte fra å ta stillbilder til filming ved å klikke på den røde REC-knappen øverst på kamerahuset.

Doble minnekortspor

Sony A7 IV er utstyrt med doble minnekortspor – et spor som fungerer for både CFexpress type A- og SD-kort, og et spor dedikert til SD-kort. CFexpress type A er designet for å møte den høye kapasiteten til dagens kameraer, og kortet er i stand til å lese data gjennom 800MB/s.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre nyhets- og kunnskapssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.