09.09.2022

Nyhet! Sony FR7

Sony har annonsert en ny modell i sin Cinema-serie – FR7. Sony FR7 er verdens første PTZ-kamera (pan-tilt-zoom) som kombinerer fullformatsensor, utskiftbart objektivdesign og avansert fjernfotograferingsfunksjon. Kameraet gir deg nøyaktig PTZ-kontroll og leveres enten som kamera alene eller sammen med et kvalitetsobjektiv med E-fatning. Et utvalg av brennvidder og liten dybdeskarphet gir deg kreativ frihet og åpner opp en verden av muligheter sammen med PTZ-fjernstyringsfunksjonen. Foreløpig leveringsstart av Sony FR7 i november. Les mer og forhåndsbestill her!


Avansert teknologi for filmlignende uttrykk

FR7 er utstyrt med en bakbelyst 35 mm CMOS fullformatsensor med omtrent 10,3 millioner effektive megapiksler. Sensoren har avansert sensorteknologi fra Sony som for første gang blir brukt i et pan, tilt og zoom (PTZ) kamera. Den høyytelses BIONZ XR-bildeprosessoren bidrar til suveren bildekvalitet med høy følsomhet, jevne nyanser og naturtro farger med lite støy.

Utskiftbart linsedesign

FR7 har Sony E-fatning og kan brukes sammen med et stort utvalg av objektiver, inkludert den enestående G Master-serien med fantastisk oppløsning og bokeh i verdensklasse. Med fullformatsensor og Sony E-mount-objektiver i et eksternt kamera åpner Sony FR7 opp en ny verden av imponerende og uttrykksfulle kinouttrykk, med forbløffende skarphet og bokeh som skapt for innholdsproduksjon.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.