27.04.2022

Nyhet! Sony lanserer ny normalzoom i G Master-serien

Sony lanserer nå en ny normalzoom i den populære G Master-serien. Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II leverer blant annet en konstant blender på f/2,8, som gir høyere bildekvalitet og utmerkede funksjoner, spesielt for filmopptak og stillbilder i fullformat. Med de elleve blenderlamellene får du også enestående oppløsning, vakker bokeh og mer presis fokus. Forhåndsbestill objektivet allerede i dag, foreløpig leveringsstart i slutten av mai.


Fordeler med objektivet

  • Utviklet for dagens kameraer med høy oppløsning
  • Like rask og lyssterk uavhengig av brennvidde
  • Jevn og stille autofokus - perfekt for filming
  • Støv- og fuktbestandig konstruksjon
  • Konstant maksimal blenderåpning på f/2,8 i hele zoomområdet
  • De elleve blenderlamellene gir vakker bokeh

Rask og nøyaktig autofokus

Med fire lineære XD-motorer (Extreme Dynamic) med kompleks struktur får du rask og nøyaktig fokus både ved filming og opptak. Med dette standard zoomobjektivet vil du aldri gå glipp av en fotomulighet. Det er designet for å gi jevn, rask og kontinuerlig autofokus ved filmopptak, og med minimal brennvidde-, fokus- og akseendring ved zooming får du virkelig skarp bildekvalitet.

Fantastisk klarhet uansett vær

Sony FE 24-70 f/2,8 GM II tilbyr en konstant maks blender på f/2,8 i hele zoomområdet og holder lysstyrken stabilt selv når du endrer brennvidden. Frontelementet på objektivet er utstyrt med et fluorbelegg som avviser vann, olje og andre forurensninger og er lett å tørke av for å fjerne smuss og fingeravtrykk. Støv- og fuktbestandig konstruksjon og fleksible kontroller gjør objektivet perfekt for de mest utfordrende situasjonene - både innendørs og utendørs. Det er også kompatibel med funksjonen for brennviddeendring.

Medfølgende solblender

Objektivet leveres med solblender, som fungerer veldig bra for å unngå strølys og reflekser som faller inn gjennom frontlinsen fra siden, samtidig som den beskytter objektivet ditt mot støt. Husk å kjøpe et filter slik at du kan utnytte det fulle potensialet til ditt objektiv.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.