16.11.2021

Nyhet! Sony VENICE 2

Sony lanserer nå VENICE 2, deres nye flaggskip innen Cine- og Filmkameraer. Kameraet leveres i to modeller – et kamera med 6K-sensor og et kamera med 8K-sensor. VENICE II er designet for filmfotografer, og er utstyrt med sensorteknologi og bildekvalitet som oppfyller de høye kravene til dagens filmproduksjoner. Takket være kameraets brukervennlige design og innstillingsskjerm for både fotograf og assistent, kan du fokusere på filming uten å bli stående fast i kompliserte menyer og innstillinger. Med interne opptaksmuligheter i både Sonys egen kodek X-OCN og 4K ProRes 444, er VENICE 2 det ultimate cinekameraet for fremtidige filmproduksjoner. Forhåndsbestill ditt kamera nå!


venice II banner.jpg

 

Maksimer bildekvaliteten med Sony VENICE 2

Sony VENICE 2 gir alle muligheter for deg som krever det beste. Kamerasensoren gir deg et dynamisk område på opptil hele 15 trinn, og for å få maksimalt ut av kameraet, er det også Dual ISO 500 og 2500. Dette gir deg minimal støy selv på høyere ISO-innstillinger. For å tilpasse seg miljøendringer og endringer har kameraet sofistikerte, innebygde ND-filtre på opptil åtte trinn (ND 0.3-ND 2.4), slik at du raskt kan korrigere lysinngangen uten å måtte endre andre innstillinger.

VENICE 2 gir deg et større fargespekter enn bt.2020 fargerom og har et enda bredere spekter enn DCI-P3. Dette betyr at kameraet gjengir de livaktige fargene tilpasset en arbeidsflyt med Sony S-log3 og S-Gamut3.

FIlm med High Frame Rate, VENICE 2 lar deg filme i opptil 120 fps i 4K og 90fps i 6k. Når du filmer i kombinasjon med et anamorfisk objektiv (krever programvarelisens), kan du filme opptil 75 fps i 4K 4:3 og 72fps i 4K 6:5.

 


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen