16.11.2021

Nyhet! Sony VENICE 2

Sony lanserer nå VENICE 2, deres nye flaggskip innen Cine- og Filmkameraer. Kameraet leveres i to modeller – et kamera med 6K-sensor og et kamera med 8K-sensor. VENICE II er designet for filmfotografer, og er utstyrt med sensorteknologi og bildekvalitet som oppfyller de høye kravene til dagens filmproduksjoner. Takket være kameraets brukervennlige design og innstillingsskjerm for både fotograf og assistent, kan du fokusere på filming uten å bli stående fast i kompliserte menyer og innstillinger. Med interne opptaksmuligheter i både Sonys egen kodek X-OCN og 4K ProRes 444, er VENICE 2 det ultimate cinekameraet for fremtidige filmproduksjoner. Forhåndsbestill ditt kamera nå!


venice II banner.jpg

Fordeler

  • VENICE 2 6K alternativt 8K 36x24mm full frame-sensor
  • Ta opp internt med X-OCN eller 4K ProRes 444
  • Super 35 6:5 Anamorphic Image Mode
  • Utskiftbar bildsensor
  • Dual Base ISO 6K modell 500 og 2500 / 8K modell 800 og 3200
  • PL-mount som er kompatibel med alle super35- og fullformatobjektiver (sfæriske og anamorfiske)
  • Mindre og lettere enn Venice I

 

Maksimer bildekvaliteten med Sony VENICE 2

Sony VENICE 2 gir alle muligheter for deg som krever det beste. Kamerasensoren gir deg et dynamisk område på opptil hele 15 trinn, og for å få maksimalt ut av kameraet, er det også Dual ISO 500 og 2500. Dette gir deg minimal støy selv på høyere ISO-innstillinger. For å tilpasse seg miljøendringer og endringer har kameraet sofistikerte, innebygde ND-filtre på opptil åtte trinn (ND 0.3-ND 2.4), slik at du raskt kan korrigere lysinngangen uten å måtte endre andre innstillinger.

VENICE 2 gir deg et større fargespekter enn bt.2020 fargerom og har et enda bredere spekter enn DCI-P3. Dette betyr at kameraet gjengir de livaktige fargene tilpasset en arbeidsflyt med Sony S-log3 og S-Gamut3.

FIlm med High Frame Rate, VENICE 2 lar deg filme i opptil 120 fps i 4K og 90fps i 6k. Når du filmer i kombinasjon med et anamorfisk objektiv (krever programvarelisens), kan du filme opptil 75 fps i 4K 4:3 og 72fps i 4K 6:5.

 


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.