17.02.2021

Nyheter fra Blackmagic Design!

Blackmagic Design lanserer to nye videomiksere i den populære serien ATEM Mini. Med den nye ATEM Mini Extreme og ATEM Mini Extreme ISO kan du koble til opptil åtte videokilder samtidig og få maksimal kontroll på direktesendingen. I tillegg til videomikserne presenterer de strømmeenheten Web Presenter HD, og sist men ikke minst – den nye Pocket Cinema Camera 6K Pro. Forhåndsbestill hos oss nå!


banner_news_bmd.jpg

ATEM Mini Extreme og Extreme ISO

ATEM Mini Extreme og ATEM Mini Extreme ISO er videomiksere for de som ønsker å lage produksjoner for livestreaming eller stilige videoproduksjoner. De kobles enkelt opp, og du kan bytte mellom åtte forskjellige videoinnganger samtidig som du opprettholder full kontroll over kildene dine. Forskjellen mellom Extreme og Extreme ISO er at Extreme ISO kan ta opp på åtte kilder og 1 master.

  • Åtte HDMI-innganger
  • To separate HMDI-utganger
  • Doble USB-tilkoblinger
  • Fire chroma keyers
  • Seks bilde-i-bilde DVE-er
  • Multiview med opptil 16 visninger samtidig

Web Presenter HD

Forenkle streaminghverdagen med den nye Web Presenter HD, uten å måtte koble til en datamaskin. Med den nye enheten kan du enkelt sjekke overføringskvaliteten. Hvis bredbåndet opplever brudd, kan du enkelt koble til mobiltelefonen for å fortsette sendingen. Streaming har aldri vært enklere!

  • Komplett strømmeløsning for YouTube, Facebook og digitale møteplattformer
  • Se og kontrollere direktesendingen din
  • Innebygd H.264-koder for maksimal sendingskvalitet
  • Støtter streaming via Ethernet eller internett-bundne mobiltelefoner via USB

Pocket Cinema Camera 6K Pro

Pocket Cinema Camera 6K Pro er et kompakt og kompetent 6K-kamera med innebygde ND-filtre og tiltbar HDR-skjerm med høy lysstyrke på 1500 nits. Kameraet har en Super35-sensor med HDR-støtte og full avlesning sammen med dobbel innebygd ISO med høy følsomhet og høyt dynamisk område. Den støtter også elektroniske søkere. Dette kameraet er fullpakket med avanserte filmfunksjoner i en kompakt og håndholdt design.

  • Super 35 HDR-sensor med 13-trinns dynamisk område
  • Dobbel innebygd ISO på opptil 25 600
  • Lys tilbar HDR LCD-skjerm

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen