Nyheter fra NAB-messen

NAB – National Association of Broadcasters arrangerer hvert år NAB-messen i Las Vegas, som hovedsakelig inkluderer video med TV-produksjon, nyhetsrapportering, streaming, lagring og mange andre områder. Nedenfor kan du nyhetene fra årets NAB-messe!

Har du flere spørsmål om noen av produktene, kontakt oss på info@scandinavianphoto.no, ring oss på 21 65 98 40 eller besøk oss i butikken.

9 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
SSD
Grensesnitt
Strømforsyning
Garanti
Bredde
Lengde
Høyde
Minnesstørrelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.