29.08.2019

Sony slipper kameraer og objektiver!

Nå slipper Sony nye produkter! De lanserer i dag to nye kamerahus, A6100 og A6600 med APS-C sensor og også to stk nye objektiver, 16-55 mm f/2,8 G og 70-350 mm f/3,5-5,6 G OSS som er tilpasset for APS-C sensoren.


news-sony_A6600_A6100.jpg

Sony A6100 – Ekstremt rask autofokus i smidig format

Sony A6100 gir deg portabel prestasjon og utmerket materiale i både stillbilde og video.  Film i 4K 30p eller bli kreativ med Slow-motion i 120p Full-HD. Ekstremt rask autofokus, kompakt format og Sonys store utvalg av optikk lar deg bruke mindre tid i menyer og mer tid på å fotografere og filme.

Sony A6600 – Høypresterende video- og fotoegenskaper

Kompakt speilløst systemkamera med avanserte foto- og videoegenskaper tilpasset for deg som filmer og fotograferer, og vil ha maksimal prestasjon i et lite format. A6600 har sanntidssøkende øyefokus og sporing, samt 5-akses bildestabilisering. En stor nyhet i A6600 er at den har fått Sonys NP-FZ100 batteri som holder for lange foto- og filmopptak. 

Telezoom for APS-C – Sony E 70-350mm f/4,5-6,3 G OSS

Dette objektivet tilbyr en telezoom på 70-350mm tilpasset for hus med APS-C sensor. På tross av sitt brede zoomområde er objektivet pakket i et lite og kompakt design. Det har en innebygd optisk bildestabilisator for å motvirke bevegelsesuskarphet. Det er et objektiv for deg som vil komme svært nærme når du f.eks. fotograferer sport, natur og dyr. Det skorter ikke på kvalitet, og du får høy prestasjon i samme klasse som de øvrige objektivene i Sonys G-serie. 

Normalzoom i G-serien for APS-C – Sony E 16-55mm f/2,8 G

Denne normalzoomen har et kompakt design, og er et objektiv som passer for mange formål. Objektivet er tilpasset for APS-C sensor og har en zoom på 24-82,5mm i fullformat. Det har en konstant blender på f/2,8 gjennom hele zoomområdet, noe som gir liten dybdeskarphet, noe som passer utmerket for portrettfotografering eller fotografering i mørkere lysforhold. Samtidig gjør zoomen på 16-55mm at objektivet egner seg for flere andre fotograferingsområder. Et objektiv med høy prestasjon og byggkvalitet, på samme måte som de andre objektivene i Sonys G-serie.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen