26.03.2019

Nyheter fra Think Tank

Think Tank lanserer en ny serie vesker i den populære Retrospective-serien med navnet Vision, samt versjon 2.0. Begge seriene har trolleyfester for at du lettere skal kunne transportere veskene når du reiser, samt en ekstra lås med glidelås.


Retrospective

Retrospective er en diskret veske som ikke roper "kamerautstyr" ved første blikk. Dette, kombinert med smarte funksjoner, solid materiale og godt design har gjort Retrospective-serien til en av Think Tanks mest populære veskeserier som passer utmerket til både jobb og hverdags. Versjon 2.0 beholder alle de mest populære egenskapene fra opprinnelig modell, men er oppgradert på et par punkter både for funksjon og detaljer.

Vision

Vision er en smidig skulderveske med innebygd stativfeste, allværsbeskyttelse og trolleyfeste. Vesken rommer et fullformatskamera med objektiv, og passer utmerket til både jobb og hverdags. 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen