26.03.2019

Nyheter fra Think Tank

Think Tank lanserer en ny serie vesker i den populære Retrospective-serien med navnet Vision, samt versjon 2.0. Begge seriene har trolleyfester for at du lettere skal kunne transportere veskene når du reiser, samt en ekstra lås med glidelås.


Retrospective

Retrospective er en diskret veske som ikke roper "kamerautstyr" ved første blikk. Dette, kombinert med smarte funksjoner, solid materiale og godt design har gjort Retrospective-serien til en av Think Tanks mest populære veskeserier som passer utmerket til både jobb og hverdags. Versjon 2.0 beholder alle de mest populære egenskapene fra opprinnelig modell, men er oppgradert på et par punkter både for funksjon og detaljer.

Vision

Vision er en smidig skulderveske med innebygd stativfeste, allværsbeskyttelse og trolleyfeste. Vesken rommer et fullformatskamera med objektiv, og passer utmerket til både jobb og hverdags. 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.