26.03.2019

Nyheter fra Think Tank

Think Tank lanserer en ny serie vesker i den populære Retrospective-serien med navnet Vision, samt versjon 2.0. Begge seriene har trolleyfester for at du lettere skal kunne transportere veskene når du reiser, samt en ekstra lås med glidelås.


Retrospective

Retrospective er en diskret veske som ikke roper "kamerautstyr" ved første blikk. Dette, kombinert med smarte funksjoner, solid materiale og godt design har gjort Retrospective-serien til en av Think Tanks mest populære veskeserier som passer utmerket til både jobb og hverdags. Versjon 2.0 beholder alle de mest populære egenskapene fra opprinnelig modell, men er oppgradert på et par punkter både for funksjon og detaljer.

Vision

Vision er en smidig skulderveske med innebygd stativfeste, allværsbeskyttelse og trolleyfeste. Vesken rommer et fullformatskamera med objektiv, og passer utmerket til både jobb og hverdags. 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.