21.07.2021

Nyheter til din arbeidsplass fra SP TECH

Gjør skrivebordet ditt til en stilig og ergonomisk arbeidsplass med nyheter fra SP TECH! Vi kan nå presentere fem nye og rimelige produkter i form av mobilholdere, stativer for laptoper og stativer for PC-skjermer, som gir deg et stilig skrivebord med flere smarte funksjoner. Les mer om nyhetene og klikk hjem favorittene dine – på lager nå!


Mobilholder for skrivebordet

SP TECH Phone Stand er perfekt for deg som ønsker å holde oversikt over mobilen din mens du sitter på arbeidsplassen din, samtidig som det blir enklere når du deltar i videosamtaler med mobilen. Mobilholderen er laget av metall og gir deg muligheten til å plassere mobilen både stående og liggende. Du kan også justere hellingen til holderen for å gjøre visningen bedre og for å gi deg riktig vinkel i videosamtalene dine.

Sammenleggbare og bærbare stativer for laptoper

Et bærbart stativ for bærbare datamaskiner gjør at du enkelt kan sette opp en ergonomisk arbeidsstasjon uansett hvor du er. Brett ut stativet og plasser den bærbare datamaskinen i en komfortabel posisjon foran deg.

SP TECH Laptop Stand Foldable Black har gummibelagte og utfellbare stopp på enden av hvert ben som hindrer datamaskinen i å gli ned – i to størrelser for å passe til flere forskjellige datamaskiner. I tillegg kan du justere skråningen på de bakre benene i to forskjellige posisjoner. SP TECH Laptop Stand Foldable Silver kan vinkles i seks forskjellige skjermmoduser, slik at du enkelt kan tilpasse den til dine behov. Fordi datamaskinen kan heves og vinkles i riktig posisjon, får du en optimalisert ergonomisk arbeidsstilling som minimerer belastningen på nakken.

Stilig stativ for laptoper i aluminium

SP TECH Laptop Stand Elevated Silver forbedrer din ergonomiske posisjon på skrivebordet og optimaliserer datamaskinens ytelse takket være økt kjøling under datamaskinen. Stativet har en minimalistisk design i sølv og er laget av aluminium. I tillegg er den utstyrt med silikongummi som beskytter datamaskinen mot riper og holder den på plass. Stativet hever datamaskinen til øyenivå og frigjør plass på skrivebordet. Det gir deg et maksimert arbeidsområde samtidig som det gir økt komfort i arbeidsstillingen din.

Skjermstativ med USB

Forbedre din ergonomiske posisjon samtidig som du frigjør plass på skrivebordet. SP TECH Monitor Stand hever skjermen i riktig høyde, reduserer belastningen på nakken og gir deg en komfortabel arbeidsstilling hele dagen. Skjermstativet gir deg også mer plass på skrivebordet og muligheten for lagring under det. Den innebygde USB-huben lar deg koble til alle eksterne enheter og deretter koble stedet med bare én kabel til datamaskinen. I tillegg har SP TECH Monitor Stand en innebygd Qi-lader for mobilen din.

Se alle våre produkter fra SP TECH her!


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.