30.07.2021

Nytt fra Blackmagic Design

Blackmagic Design presenterer flere hete produkter. Blandt nyhetene finner vi to nye videokameraer for live produksjon som har en kompakt formfaktor fylt med profesjonelle funksjoner - Blackmagic Studio Camera 4K. De lanserer også en oppgradert versjon av Web Presenter med 4K -oppløsning, i tillegg til et nytt utvalg av HyperDeck Studio. Les mer om nyhetene og kjøp i dag!


banner_news_bmd_ALL.jpg

Studio Camera 4K Pro

Blackmagic Studio Camera 4K Pro har flere funksjoner som du ofte finner i store studiokameraer, men er laget i et kompakt og portabel design. Den er designet for profesjonelle 12G-SDI- og 10G Ethernet-tilkoblinger, noe som er perfekt hvis kameraet er plassert langt fra en switch. Studio Camera 4K Pro har et bredt dynamisk område og kan takle vanskelige lysforhold mens de produserer cinematisk film av høy kvalitet. Sensoren har en ISO opptil 25 600, som gir deg muligheten til å lage fantastisk material,e selv på svakt opplyste steder. Kameraet er også utstyrt med avanserte funksjoner som Talkback, Tally Light, innebygd fargekorreksjon og RAW-opptak direkte via USB.

Studio Camera 4K Plus

Blackmagic Studio Camera 4K Plus er en strippet ned versjon av Studio Camera 4K Pro med HDMI i stedet for de avanserte kringkastingstilkoblingene, noe som gjør det til et veldig rimelig studiokamera. Den er designet for å brukes med ATEM Mini og kobles enkelt til via en kraftig HDMI-port.

Fordeler

 • Spesielt designet for live produksjon
 • Karbonfiberarmert chassis i polykarbonat
 • Opptil 25.600 ISO for utrolig prestasjon i dårlig belysning
 • 4K -sensor med 13 stop dynamisk område
 • 7" LCD-skjerm med medfølgende hette
 • Kompatibel med et bredt utvalg av Micro 4/3 objektiver.
 • USB-C-port lar deg ta opp direkte til ekstern lagringsenhet
 • Blackmagic RAW-opptak.
 • Innebygde stereomikrofoner med bred separasjon
 • Profesjonelle mini XLR-innganger med 48 volt fantomstrømforsyning
 • Inkluderer stativbrakett for rask installasjon
 • Strømforsyning med 12V eller Ethernet-tilkobling
 • Inkluderer 12G-SDI, HDMI, 10G Ethernet-tilkoblinger
 • 10G Ethernet for SMPT

I tillegg til Studio Camera 4K, lanserer Blackmagic Design også tre tilbehør - Blackmagic Studio Converter, Focus Demand og Zoom Demand. Levering starter i oktober.

Web Presenter 4K

Blackmagic Web Presenter 4K er den ultimate streamingløsningen for filmer i opptil HD og UltraHD-oppløsning. Enheten inneholder en profesjonell streaming -motor for streaming av opptil 2160p60 direkte til YouTube, Facebook, Twitter og mer. Koble til nettverk med Ethernet -kabel eller koble til via en 5G- eller 4G -telefon for å bruke mobildata. Takket være innebygde USB-tilkoblinger fungerer Web Presenter 4K også som et webkamera, ettersom du kan koble til en datamaskin og bruke hvilken som helst videoprogramvare. Du får til og med en overvåkingsutgang med video, lydmålere, trenddiagrammer og mer.
1052398_blackmagic-web-presenter-4k-rear.jpg

HyperDeck Studio

Blackmagic Design presenterer også et helt nytt utvalg av HyperDeck Studio. Både nye oppdaterte HD-versjoner og også en profesjonell og kraftig 4K-modell. HyperDeck Studio er en videoopptaker som kan monteres på rack og som tar opp materiale i kringkastingskvalitet direkte til SD-kort og SSD-lagringsenheter. Den har en moderne design med flere kodeker og stille kjøling. Alle disse kraftige funksjonene gjør HyperDeck Studio perfekt for kringkasting og live produksjon. Alle modeller støtter nå opptak og avspilling til H.264-, ProRes- og DNx-filer samt PCM- eller AAC-lyd. I tillegg støtter alle modeller SD-kort og UHS-II-kort, mens Pro-modellene gir ekstra SSD-støtte.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.