30.07.2021

Nytt fra Blackmagic Design

Blackmagic Design presenterer flere hete produkter. Blandt nyhetene finner vi to nye videokameraer for live produksjon som har en kompakt formfaktor fylt med profesjonelle funksjoner - Blackmagic Studio Camera 4K. De lanserer også en oppgradert versjon av Web Presenter med 4K -oppløsning, i tillegg til et nytt utvalg av HyperDeck Studio. Les mer om nyhetene og kjøp i dag!


banner_news_bmd_ALL.jpg

Studio Camera 4K Pro

Blackmagic Studio Camera 4K Pro har flere funksjoner som du ofte finner i store studiokameraer, men er laget i et kompakt og portabel design. Den er designet for profesjonelle 12G-SDI- og 10G Ethernet-tilkoblinger, noe som er perfekt hvis kameraet er plassert langt fra en switch. Studio Camera 4K Pro har et bredt dynamisk område og kan takle vanskelige lysforhold mens de produserer cinematisk film av høy kvalitet. Sensoren har en ISO opptil 25 600, som gir deg muligheten til å lage fantastisk material,e selv på svakt opplyste steder. Kameraet er også utstyrt med avanserte funksjoner som Talkback, Tally Light, innebygd fargekorreksjon og RAW-opptak direkte via USB.

Studio Camera 4K Plus

Blackmagic Studio Camera 4K Plus er en strippet ned versjon av Studio Camera 4K Pro med HDMI i stedet for de avanserte kringkastingstilkoblingene, noe som gjør det til et veldig rimelig studiokamera. Den er designet for å brukes med ATEM Mini og kobles enkelt til via en kraftig HDMI-port.

I tillegg til Studio Camera 4K, lanserer Blackmagic Design også tre tilbehør - Blackmagic Studio Converter, Focus Demand og Zoom Demand. Levering starter i oktober.

HyperDeck Studio

Blackmagic Design presenterer også et helt nytt utvalg av HyperDeck Studio. Både nye oppdaterte HD-versjoner og også en profesjonell og kraftig 4K-modell. HyperDeck Studio er en videoopptaker som kan monteres på rack og som tar opp materiale i kringkastingskvalitet direkte til SD-kort og SSD-lagringsenheter. Den har en moderne design med flere kodeker og stille kjøling. Alle disse kraftige funksjonene gjør HyperDeck Studio perfekt for kringkasting og live produksjon. Alle modeller støtter nå opptak og avspilling til H.264-, ProRes- og DNx-filer samt PCM- eller AAC-lyd. I tillegg støtter alle modeller SD-kort og UHS-II-kort, mens Pro-modellene gir ekstra SSD-støtte.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen