28.01.2019

Olympus lanserer OM-D E-M1X

Olympus har lansert sitt nye flaggskip - OM-D E-M1X! Kameraet presenterer flere nye og interessante funksjoner. Det er designet med den profesjonelle bruker i tankene, med fokus på sport, ville dyr og natur. Kameraet tilbyr blant annet en håndholdt, høyoppløselig 50 mp-modus, 4K-video, USB-lading og innebygd ND-filter. Les mer om OM-D E-M1X via linken nedenfor!


 

Nyheter_olympus-e-m1x.jpg

OM-D E-M1X er et raskt Micro4/3-kamera med flere nye og interessante funksjoner, uten at den etablerte plattformen som O-MD E-M1 står for er forandret. Noen av nyhetene er blant annet:

  • Håndholdt høyoppløst modus i 50mp. Du trenger ikke sette kameraet på stativ for å bruke den høyoppløste modusen.
  • Innebygd ND-filter, opp til ND32. Denne funksjonen kan aktiveres i M-modus, og gir deg mulighet for betydelig lenger lukkertider enn normalt.
  • Nye autofokusalgoritmer gjør autofokusen mer effektiv. Nå også med et 25-punkters valg, og autofokus ned til -6 ev.
  • Innebygd batterigrep med doble batterier (samme som E-M1 Mark II) gir hele 2580 bilder på en ladning.
  • Kan lades og strømforsynes via USB-C.
  • C4K-filming med OM-Log400 og FullHD i 120p for slowmotion.
  • Enda mer effektiv bildestabilisering.

I tillegg til kameraet lansertes også blitsen FL-700WR. En høypresterende kamerablits med værtetting og innebygd, trådløs sender og mottaker. Blitsens lave vekt og værtetting gjør den perfekt for actionfotografering utendørs i dårlig vær.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.