26.04.2019

Samsung T5 - nå i flere farger

Den populære, lille SSD-lagringsenheten Samsung T5 kan nå bestilles i fargene rødt og gull, samt i 1TB. Legg inn en ordre på de nye fargene alt i dag!


O84A2327.jpg

Rask SSD-lagring

Samsung SSD T5 er en kompakt og rask ekstern SSD-lagring i stiltrent design med høye dataoverføringshastigheter. Samsung SSD T5 er et sikkert og portabelt valg for din datalagring.

O84A2314-Redigera.jpg

Lagring i lite format

SSD-lagringsenhetener et svært kompakt design, veier kun 51g og har målene 74 x 57.3 x 10-5 mm, noe som gjør at du kan ta den med deg over alt. Den tar liten plass på skrivebordet eller i vesken, og kan brukes som lagring for kameraer med støtte for USB-C-lagring. 

O84A2346-Redigera.jpg

O84A2319-Redigera.jpg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.