05.10.2023

Sigma lanserer to nye objektiver

Sigma har nettopp lansert to nye objektiver: Sigma 70-200mm f/2,8 DG DN OS Sport for speilløse fullformatkameraer med Sony E eller L-Mount og Sigma 10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary for Sony E, L - Mount og Fuji X. Sigma 70-200mm f/2.8 DG DN OS Sport er et etterlengtet og sylskarpt telezoomobjektiv med lyssterk blender på f/2,8 og et populært og allsidig brennviddeomfang. Den andre nyheten, Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN Contemporary, er et utrolig kompakt vidvinkelobjektiv for APS-C-kameraer, som er perfekt til for eksempel landskaps-, reise- og gatefotografering. Estimert leveringsdato for Sigma 10-18mm er 26. oktober, mens pris og leveringstid for Sigma 70-200mm vil bli presentert på et senere tidspunkt. Forhåndsbestill Sigmas nye objektiver hos oss i dag!


Ideell for landskaps-, reise- og interiørfotografering

Kombinasjonen av ultravidvinkelen, den bærbare størrelsen og den sylskarpe optikken gjør Sigma 10-18mm f/2,8 DC DN Contemporary til det perfekte valget for landskaps-, reise-, interiør- og gatefotografering. Objektivet tilbyr også imponerende videofunksjoner takket være sin lyssterke f/2,8 blender, noe som gjør den godt egnet for bruk i miljøer med lite lys og situasjoner hvor man ønsker liten dybdeskarphet. Den ultravide synsvinkelen er ideell for håndholdt vlogging som krever å fange både motivet og omgivelsene.


Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du ønsker hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40  eller info@scandinavianphoto.no. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av å bli medlem i vårt community eller sjekk ut vår nyhets- og kunnskapsside der du finner lærerike innlegg og inspirasjon som hjelper deg å utvikle ditt kreative innhold.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK