04.08.2021

Nyhet! Kraftig ultrazoom fra Sigma for fotografering av raske motiver

Sigma lanserer nytt ultrazoomobjektiv – SIGMA 150-600mm f/5-6,3 DG DN OS | Sport. Optikken leveres med fatninger for speilfrie fullformatkameraer fra Leica L og Sony FE. Optikken er preget av rask og nøyaktig autofokus, effektiv optisk stabilisering og høy funksjonalitet og byggekvalitet. Salget starter i slutten av august 2021.


news_banner_sigma_150-600.jpg

150-600mm f / 5-6.3 DG DN OS | Sports er det første ultratelezoomobjektivet i SIGMA Sports-serien, designet fra grunnen av, spesielt for speilløse fullformatkameraer. Den tilbyr fremragende ytelsesnivåer, funksjonalitet og byggekvalitet som kreves for ekstrem telefotografering i de mest krevende situasjonene.

Bildekvaliteten er eksepsjonell, med ekstremt høyytelsesglass som kan levere utrolig skarpe resultater selv på kameraer med den høyeste oppløsningen. Objektivet viser vakker bokeh i hele zoomområdet, og optiske avvik er godt kontrollert.

Nøkkelegenskaper

  • OS -funksjon
  • Internt fokus
  • Kompatibel med rask autofokus
  • Støv- og værbeskyttet design
  • Vann- og oljeavvisende overflatebehandling (frontlinse)
  • Trinnmotor
  • Kompatibel med optisk korreksjon (for kompatible kameraer)
  • Støtter DMF og AF + MF
  • Super flerlags belegg
  • Fokusmodusbryter
  • Fokusavgrensningsknapp
  • OS-knapp
  • Egendefinert modusbryter
  • AFL-knapp (3 knapper)
  • Zoom Torque Switch
  • Bajonettuttak i messing

L-feste for Leica-kameraer

SIGMA Sports-objektivet har en AF-enhet med en presis magnetisk sensor som gir rask og nøyaktig autofokus, spesielt designet for å fange raske motiver. Med en AF-kontroll som styres av en trinnmotor, kombinerer linsen rask og stille autofokus med utmerket sporing av objekter i bevegelse. Dette er spesielt imponerende på et ultrateleobjektiv hvor fokuselementet må bevege seg en betydelig avstand.

L-objektivet for Leica er kompatibelt med SIGMA Teleconverter TC-1411 / TC-2011 (selges separat), slik at du kan ta bilder med AF opptil 1200 mm. I tillegg er det mulig å angi en tilpasset fokusgrense via SIGMA USB Dock (selges separat).

FE -feste for Sony -kameraer

OS-funksjonen gir effektiv bildestabilisering som gir en fordel på omtrent fire trinn (i henhold til CIPA -retningslinjene), som er perfekt for håndholdt fotografering med lengre lukkerhastigheter. Det er mulig å endre stabiliseringsinnstillingene med OS-knappen og Custom Mode -knappen for å passe best mulig til fotograferingssituasjonen.

Frontlinsen har en vann- og oljeavvisende overflatebehandling, og linsen er støv- og værbeskyttet for å kunne være med deg i praktisk talt alle fotomiljøer. Objektivet har et stativfeste i magnesium som kan festes til tilbehør med Arca Swiss-standarden. Foten er avtagbar og kan byttes ut eller monteres på en monopod.

Ta vare på ditt nye objektiv

Ikke glem tilbehøret for å ta vare på objektivet ditt på den beste måten. Vi har alt fra rengjøring til beskyttende poser og filtre.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen