Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

26.03.2019

Sony A9 v 5.0 & RX0 II

Nyheter fra Sony! Firmwareoppdateringen v 5.0 til Sony A9 som gir enda bedre autofokus, og oppfølgeren til RX0, nå med justerbar skjerm og intern 4K-video.


Firmware v 5.0 til Sony A9.

Den nye softwaren innebærer forbedrede funksjoner og forenklet håndtering i autofokusen, takket være Real-time Tracking, noe som også inkluderer funksjonen Real-time Eye AF. Det er også blitt lettere å stille inn autofokusinnstillinger og egne innstillinger i menyene. 

RX0 II

Oppfølgeren til RX0 kommer nå med justerbar skjerm, intern 4K-video og elektronisk bildestabilsering. 

Les mer om software-oppdateringen.

Last ned software-oppdateringen.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.