26.01.2021

Sony Alpha 1 – The one never seen

Sony lanserer sitt nye kamera i Alpha-familien som de kaller «the one never seen» – Sony A1. Kameraet skiller seg ut på mange måter fra de speilløse fullformatskameraene som er tilgjengelige på markedet i dag. Sony A1 kommer med fantastiske spesifikasjoner som seriebildeopptak med 30 bilder per sekund, ekstremt god autofokus og videoopptak i 8K/30p. Levering av kameraet starter i midten av februar. Les mer og forhåndsbestill det hos oss nå!


news_banner_sonyA1.jpg

Ny sensor med høy oppløsning og ny prosessor

Sony A1 kommer med en ny 50,1 megapikslers Exmor RS CMOS-sensor og en oppgradert BIONZ XR-prosessor som har 8 ganger bedre ytelse enn den forrige prosessoren. Dette resulterer i en utrolig god autofokus som kan gjøre 120 beregninger per sekund (dobbelt så mange som Sony A9II).

Fang alle hendelser med 30 fps

Du kan ta opptil 30 bilder per sekund i sekvens uten blackout i søkeren. Sammen med den utrolige autofokusen kan du fange fartsfylte hendelser som aldri før.

Viktige spesifikasjoner

 • Den nye elektroniske OLED-søkeren har hele 9,44 millioner punkter og en oppdateringsfrekvens på 240 fps.
 • Den elektroniske lukkeren er helt stille og vibrasjonsfri - perfekt om du vil fotografere sport eller andre eventer i stille omgivelser.
 • Den mekaniske lukkeren kan synkroniseres med blits i opptil 1/400 sekund.
 • Sony A1 lar deg filme i 8k/30p 10-bit 4:2:0 internt.
 • Sony A1 leveres med 5,5-trinns bildestabilisering i kamerahuset som gjør håndholdt fotografering og filming enklere ved å redusere virkningen av vibrasjoner og risting.
 • Du kan arbeide profesjonelt med kameraet, siden det har den raskeste innebygde Wi-Fi-en på markedet og har muligheten til å strømme direkte til PCen via USB med 10Gbps.
 • Doble minnekortspor som kan bruke CFexpress type A- og SD-minnekort.
 • Utrolig god trackingfunksjon på autofokus som ved hjelp av kunstig intelligens følger motivet ditt med høy presisjon.
 • Den fasebaserte autofokusen har hele 759 punkter og fungerer sammen med en kontrastbasert autofokus med 425 punkter for perfekt fokus hver gang.
 • Øyeautofokus fungerer nå også for fugler.
 • Oppnå 15-trinns dynamisk omfang for å kunne fotografere under vanskeligere lysforhold.
 • Håndter menyene enkelt med den trykkfølsomme LCD-skjermen.
 • Utvidet ISO intevall fra 50 til 102 400

Du finner mer information om Sony A1 her.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.