26.01.2021

Sony Alpha 1 – The one never seen

Sony lanserer sitt nye kamera i Alpha-familien som de kaller «the one never seen» – Sony A1. Kameraet skiller seg ut på mange måter fra de speilløse fullformatskameraene som er tilgjengelige på markedet i dag. Sony A1 kommer med fantastiske spesifikasjoner som seriebildeopptak med 30 bilder per sekund, ekstremt god autofokus og videoopptak i 8K/30p. Levering av kameraet starter i midten av februar. Les mer og forhåndsbestill det hos oss nå!


news_banner_sonyA1.jpg

Ny sensor med høy oppløsning og ny prosessor

Sony A1 kommer med en ny 50,1 megapikslers Exmor RS CMOS-sensor og en oppgradert BIONZ XR-prosessor som har 8 ganger bedre ytelse enn den forrige prosessoren. Dette resulterer i en utrolig god autofokus som kan gjøre 120 beregninger per sekund (dobbelt så mange som Sony A9II).

Fang alle hendelser med 30 fps

Du kan ta opptil 30 bilder per sekund i sekvens uten blackout i søkeren. Sammen med den utrolige autofokusen kan du fange fartsfylte hendelser som aldri før.

Viktige spesifikasjoner

  • Den nye elektroniske OLED-søkeren har hele 9,44 millioner punkter og en oppdateringsfrekvens på 240 fps.
  • Den elektroniske lukkeren er helt stille og vibrasjonsfri - perfekt om du vil fotografere sport eller andre eventer i stille omgivelser.
  • Den mekaniske lukkeren kan synkroniseres med blits i opptil 1/400 sekund.
  • Sony A1 lar deg filme i 8k/30p 10-bit 4:2:0 internt.
  • Sony A1 leveres med 5,5-trinns bildestabilisering i kamerahuset som gjør håndholdt fotografering og filming enklere ved å redusere virkningen av vibrasjoner og risting.
  • Du kan arbeide profesjonelt med kameraet, siden det har den raskeste innebygde Wi-Fi-en på markedet og har muligheten til å strømme direkte til PCen via USB med 10Gbps.
  • Doble minnekortspor som kan bruke CFexpress type A- og SD-minnekort.
  • Utrolig god trackingfunksjon på autofokus som ved hjelp av kunstig intelligens følger motivet ditt med høy presisjon.
  • Den fasebaserte autofokusen har hele 759 punkter og fungerer sammen med en kontrastbasert autofokus med 425 punkter for perfekt fokus hver gang.
  • Øyeautofokus fungerer nå også for fugler.
  • Oppnå 15-trinns dynamisk omfang for å kunne fotografere under vanskeligere lysforhold.
  • Håndter menyene enkelt med den trykkfølsomme LCD-skjermen.
  • Utvidet ISO intevall fra 50 til 102 400

Du finner mer information om Sony A1 her.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen