23.02.2021

Cinema Line – en ny æra for Sony

Sony utmerker seg med sin profesjonelle serie Cinema Line – som kombinerer det beste fra Alpha, FX-serien og Sonys profesjonelle videokameraer. Dette er profesjonelle kameraer med god ergonomi, fullformatsensorer, imponerende videoegenskaper og fremfor alt kompakt format.


news_banner_.jpg

Sony Cinema Line – systemet som skaper helhet

Sony FX3 gir deg et perfekt inngang i Sony Cinema Line – en rekke nye videokameraer for innholdsskapere, og bringer sammen det beste av det Sony har å tilby av bildekvalitet, teknologi og lidenskap innen digital Cine-teknologi. Sammen med VENICE, FX9 og FX6 danner FX3 nå en imponerende kvartett i "Cinema Line", som vil levere den høyeste Cine-kvaliteten helt fra kinoskjerm til dokumentarfilm. FX3 kombinerer muligheten til å gjøre begge deler med samme teknologi som i de tre andre kameraene og fra Alpha-systemet – alt i et kamerahus på størrelse med et vanlig systemkamera!

FX3 – Enestående ytelse i kompakt format

Sony FX3 har imponerende autofokusytelse, bildestabilisering og videofunksjoner, alt pakket i et kompakt og robust kamerahus for maksimal mobilitet. Det er det mest kompakte kameraet i Cinema Line, og som de større kameraene er det utstyrt med en fullformatsensor og S-Cinetone fargehåndtering. Sony FX3 er et pålitelig cine-kamera som er både enkel å håndtere og å koble tilbehør til.

Sony FX3 har en 4K fullformats bakbelyst CMOS Exmor R-sensor som gir 15 + trinn dynamisk område og ISO på 80-102 400, som kan utvides til hele 409 600. Du kan filme i slow motion med 4K i opptil 120P, og takket være sensorens raske lesehastighet får du minimalt med rolling shutter. Kameraet har Sonys mest populære bildeprofiler som S-LOG3 og S-CINETONE for å maksimere det dynamiske området slik at du kan få akkurat det resultatet du ønsker.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen