23.02.2021

Sony FX3 – en ny æra for Cinema Line

Sony lanserer det nyeste produktet i sin profesjonelle Cinema Line-serie – Sony FX3, som kombinerer det beste av Alpha og FX-serien. Det er et profesjonelt kamera med god ergonomi, fullformatsensor, imponerende videoegenskaper og fremfor alt et kompakt format. Sony FX3 er det kompakte kameraet som gir deg muligheten til å ta et stort skritt inn i Cinema Line. Forhåndsbestill hos oss nå, forventet leveringsstart i begynnelsen av mars!


news_banner_.jpg

Enestående ytelse i kompakt format

Sony FX3 har imponerende autofokusytelse, bildestabilisering og videofunksjoner, alt pakket i et kompakt og robust kamerahus for maksimal mobilitet. Det er det mest kompakte kameraet i Cinema Line, og som de større kameraene er det utstyrt med en fullformatsensor og S-Cinetone fargehåndtering. Sony FX3 er et pålitelig cine-kamera som er både enkel å håndtere og å koble tilbehør til.

Sony FX3 har en 4K fullformats bakbelyst CMOS Exmor R-sensor som gir 15 + trinn dynamisk område og ISO på 80-102 400, som kan utvides til hele 409 600. Du kan filme i slow motion med 4K i opptil 120P, og takket være sensorens raske lesehastighet får du minimalt med rolling shutter. Kameraet har Sonys mest populære bildeprofiler som S-LOG3 og S-CINETONE for å maksimere det dynamiske området slik at du kan få akkurat det resultatet du ønsker.

Viktige egenskaper

  • Rask hybrid AF med 627-punkts autofokus
  • Real-time Eye AF, touch tracking autofokus og justerbar autofokusfølsomhet
  • 4K FF Exmor R-sensor med ISO som kan utvides til 409 600
  • Lett å se når kameraet tar opp - REC-indikator (Tally light)
  • Avtakbart håndtak med XLR-kontakter for profesjonell lyd
  • Ingen opptaksgrense og innebygd kjølesystem – ta opp 4K 60P uten begrensninger
  • Lag slow motion i 4K 120P
  • Doble minnekortspor med CFexpress Type A/SDXC/SDH

Sony Cinema Line – systemet som skaper helhet

Sony FX3 gir deg et perfekt skritt inn i Sony Cinema Line – en rekke nye videokameraer for innholdsskapere, og bringer sammen det beste av det Sony har å tilby av bildekvalitet, teknologi og lidenskap innen digital Cine-teknologi. Sammen med VENICE, FX9 og FX6 danner FX3 nå en imponerende kvartett i "Cinema Line", som vil levere den høyeste Cine-kvaliteten helt fra kinoskjerm til dokumentarfilm. FX3 kombinerer muligheten til å gjøre begge deler med samme teknologi som i de tre andre kameraene og fra Alpha-systemet – alt i et kamerahus på størrelse med et vanlig systemkamera!

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.