02.09.2020

Sony FX6 - trioen i Cinema Line er komplett

Med det nye PXW-FX6-videokameraet fullfører Sony "Cinema Line" - en rekke nye videokameraer for skapere, og bringer sammen alt det beste av hva Sony har å tilby innen bildekvalitet, teknologi og lidenskap innen digital cine-teknologi. Legg inn din bestilling nå, begrenset antall på første levering! Leveringstart i begynnelsen av desember.


banner_news_sony_fx6.jpg

Sony FX6 - videokamera for filmskapere

Sony FX6 har et lett og modulært kamerahus som du kan tilpasse til det tilbehøret du vil bruke. Kamerahyset er en kompakt enhet, som til tross for sin lille størrelse ikke går på akkord med videokvaliteten. FX6 kan filme opptil 4K med 120p med minimal rolling shutter og den har god funksjonalitet for opptak i svakt lys (opptil 409 800 ISO), dette takket være 10,2MP Exmor R CMOS-sensor og ny Bionz XR-prosessor. Bildeprofilen S-CINETONE gir stort dynamisk område og ekte cinelook. FX6 er en del av Sonys Cinema Line som definerer en ny æra av filmskaping.

Sony FX6 leveres blant annet med

  • Bakbelyst CMOS Exmor R fullformatsensor med 10,2 megapiksler
  • Film i 4K opptil 120p
  • S-CINETONE gir deg samme bildeprofil som i FX9 og tilsvarende i Venice
  • 10-biters 4:2:2 og opptil 15 + trinn dynamisk område
  • 627 fasedetekterende autofokuspunkter med Real-time Eye AF
  • Integrert multistyrke variabelt e-ND filter 1/4-1/128
  • Modulært kamerahus som veier bare 860 gram
  • Mange tilkoblinger:12G SDI, HDMI, USB-C, WiFi,LANC, 2x XLR og Sony Mi-Shoe
  • DCI 4K/QFHD 16bit RAW via 12G-SDI
  • Film i Log: S-Log3/S-Gamut3, S-Gamut3.Cine

Sony har alltid vært i forkant av digital cine-teknologi helt siden de lanserte det revolusjonerende HDW-F900-kameraet – verdens første digitale cine-kamera med 24 bilder/s. Tjue år senere er Sonys kameraer fortsatt mye brukt, og med steget inn i fullformatsverden med VENICE, har barrierene for det som er mulig fortsatt å bli brutt.

Sammen med VENICE og FX9 former FX6 trilogien "Cinema Line", som vil levere den høyeste cine-kvaliteten fra kinematografi til dokumentarfilm. FX6 vil kunne nå et bredere publikum med samme teknologi fra de to andre kameraene, til et mer tiltalende prisbilde. Kameraet har salgsstart i desember 2020.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen