02.09.2020

Sony FX6 - trioen i Cinema Line er komplett

Med det nye PXW-FX6-videokameraet fullfører Sony "Cinema Line" - en rekke nye videokameraer for skapere, og bringer sammen alt det beste av hva Sony har å tilby innen bildekvalitet, teknologi og lidenskap innen digital cine-teknologi.


Sony har alltid vært i forkant av digital cine-teknologi helt siden de lanserte det revolusjonerende HDW-F900-kameraet – verdens første digitale cine-kamera med 24 bilder/s. Tjue år senere er Sonys kameraer fortsatt mye brukt, og med steget inn i fullformatsverden med VENICE, har barrierene fortsatt å bli brutt med det som er mulig.

Sammen med VENEZIA og FX9 former FX6 trilogien "Cinema Line", som vil levere den høyeste cine-kvaliteten fra kinematografi til dokumentarfilm. FX6 vil kunne nå et bredere publikum med samme teknologi fra de to andre kameraene, til et mer tiltalende prisbilde. Kameraet lanseres sent i 2020.

OBS! Sony har ikke gitt ut informasjon om pris, spesifikasjon eller andre funksjoner på dette tidspunktet. Så snart vi vet mer om kameraet, vil vi publisere det på vår nettside.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.