25.05.2021

Store nyheter fra Panasonic

Nå bringer Panasonic flere store nyheter i fotosegmentet. De lanserer en etterlengtet oppfølger til Lumix GH5 – Lumix GH5II, et systemkamera med høy ytelse og fantastiske videofunksjoner. Og som om det ikke var nok, gir Panasonic oss også informasjon om at de er i ferd med å produsere et nytt kamera og et nytt objektiv. Kameraet er intet mindre enn Lumix GH6, en ny flaggskipmodell for G-serien, og objektivet er Leica DG 25-50mm f/1.7. Foreløpig salgsstart for GH5II er i uke 26, forhåndsbestill det hos oss nå!


kb_banner_news_lumix_gh5ii.jpg

Panasonic Lumix GH5II – kraftig systemkamera med fantastiske videofunksjoner

Panasonic Lumix GH5II er oppfølgeren til den høyt elskede Panasonic Lumix GH5. Dette kameraet kommer med mange forbedringer som vil gjøre det enda enklere for deg å oppnå perfekte resultater. Lumix GH5II har bedre bildestabilisering, autofokus og et 25 % større dynamisk omfang.

Oppdateringer fra GH5

 • Sensoren har et nytt AR-belegg som reduserer flares og ghosting som gir klarere detaljer
 • Ta opp video internt med 4K/60p 4:2:0 10-bit
 • Ny høyoppløselig 3-tommers trykkfølsom LCD-skjerm
 • 25 % større dynamisk omfang enn GH5
 • V-Log L er installert fra starten av
 • Enkel trådløs direktesending via Lumix Sync-app for smartenheten din
 • Opptil 6,5-trinns bildestabilisering via dobbel I.S 2
 • Lad opp og strømforsyn kameraet via USB-C mens du bruker det
 • Cinelike D2 og Cinelike V2 – gi videoene dine en filmatisk følelse
 • DMW-BLK22-batteri leveres med kameraet

For å få fullstendig informasjon om Panasonic GH5II, kan du enten klikke her eller bla ned til produktene og klikke derfra.

kb_banner_news_lumix_gh6.jpg

Panasonic Lumix GH6 – kommer i slutten av 2021

Panasonic har også valgt å gi ut informasjon som de er i ferd med å produsere et tillegg til G-serien. Kameraet kalles Panasonic Lumix GH6 og blir Panasonics nye flaggskipkamera i G-serien. Kameraet vil være tilgjengelig for salg i slutten av 2021.

Spesifikasjoner GH6

 • Ny micro 4/3-sensor
 • Ny kraftig prosessor
 • Høyhastighetsvideo i 10-bit 4K/120p
 • Ubegrenset opptak av video internt med 4K / 60p 4:2:2 10-bit
 • Ta opp video i 5.7K / 60p med 10-bit fargedybde

Forhåndsbestill Panasonic Lumix GH6 hos oss på SP

For å få leveransen din så snart som mulig, ta gjerne kontakt med oss for å bestille Panasonic Lumix GH6. Lanseringsdato og pris er ikke kjent ennå. Så snart vi mottar mer informasjon, vil du bli informert om du har registrert din interesse.

Panasonic Leica DG 25-50mm f/1,7

Panasonic har ikke gitt oss mer informasjon om Leica DG 25-50mm f/1.7 mer enn den er i produksjon. Det vi vet er at objektivet er lyssterkt med blenderåpning på f/1,7 og vil tilsvare 50-100 mm i 35 mm format.

Ny firmware til GH5S, G9 och G100

Panasonic kunngjør også at de har gitt ut nye firmwareoppdateringer til GH5S-, G9- og G100-kameramodellene. For å lese mer om oppdateringene og laste dem ned til kameraet ditt, kan du se på Panasonics hjemmeside.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.