21.07.2021

Tenba – bæreutstyr for kreatøren

Tenba har laget vesker i over 40 år og har lenge gitt kreatører bæreutstyr som er holdbare, har høy kvalitet og fremfor alt gjennomtenkte funksjoner. Vi har valgt det beste fra Tenbas utvalg av skuldervesker med kamerainnsats, videovesker, ryggsekker og smarte tilbehørsvesker. Alle veskene er på lager for umiddelbar levering – bestill din i dag!


Skuldervesker med uttakbar kamerainnsats

Skulderveskene i DNA-serien er laget for å passe deg enten du er engasjert i kreativt arbeid eller hobby. Enten du driver med fotojournalistikk, gatefotografering eller bare utforsker byen, reiser eller skal på jobb/skolen – så er dette vesken for deg. Vesken har en smart innsats som lar deg løfte ut hele kameradelen og bruke den som en vanlig skulderveske.

Cineluxe – stor og romslig "legeveske" for utstyret ditt

Tenba Cineluxe Collection ble utviklet i samarbeid med en stor gruppe profesjonelle filmskapere for å levere en unik kombinasjon av allsidighet, beskyttelse og ytelse til den krevende kreatøren. Cineluxe skulderveske åpnes raskt, da åpningen er av den typen du kan assosiere med en "legeveske", det gir deg som kreatør eller filmskaper raskest mulig tilgang til utstyret ditt.

Smarte vesker for tilbehør og oppbevaring

Gjør favorittvesken eller ryggsekken din om til en kameraveske med Tenbas BYOB-innsatser, eller organiser kablene dine med Tenba Tools-serien med smart lagring av kabler og tilbehør – et must for deg som liker orden.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.