28.01.2019

Trådløs ultraportabel nyhet fra Sennheiser – XSW-D

Sennheiser har lansert et helt nytt trådløst system, XSW-D. Å koble trådløs lyd til kameraet har aldri vært enklere. Systemet bygger på små og ekstremt portable enheter, som er lettere å pare sammen enn ditt bluetooth-headset til mobiltelefonen.


Nyheter_sennheiser-xsw-d.jpg

Å koble lyd trådløst til kameraet ditt har aldri vært enklere! På torsdag lanserte Sennheiser sitt nyeste trådløse system, XSW-D. Systemet bygger på små, ekstremt portable enheter, som er lettere å pare sammen enn dine bluetoothhodetelefoner til mobiltelefonen.

XSW-D fra Sennheiser kommer i flere ulike kombinasjoner og varianter. Den største fordelen med systemet er at du kan pare sammen en sender med hvilken som helst mottaker. Senderene og mottakerene ha en 3,5mm-kontakt for tilkobling av f.eks. mygg, samt XLR-kontakt for tilkobling av mikrofoner. Mottakerene har også 3,5mm- og XLR-tilkoblinger, slik at du kan koble signalet inn i både systemkameraer og videokameraer. Med et XSW-D-system kan du gjøre alle slags utstyr trådløst.

Enkel håndtering gjennom et knappetrykk

XSW-D har kun én knapp på sender og mottaker for utrolig enkel håndtering. Når du vil pare sammen en sender med en mottaker holder du knappen inne på begge enheter til de blinker, og når de lyser med et fast, grønt lys er de lenket. Du kan parkoble opp til fem sendere til en mottaker. Ingen andre innstillinger trengs, systemet tilpasser så lydnivået automatisk i forhold til hva slags enhet du kobler den til.

Om du vurderer et trådløst lydsystem til kameraet ditt, men synes de virker litt avanserte eller for store er XSW-D-systemet svaret på spørsmålet. Det kan ikke bli enklere eller mer portabelt enn dette!

Les mer om de ulike pakkene vi tilbyr på vår produktside , og sørg for å forhåndsbestille ditt eksemplar i dag slik at du er først i køen når vi får de inn på lager.

Nyheter_sennheiser-xsw-d-2.jpg

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen