Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filterholder for P-systemet

Cokin Filterholder for P-systemet

302200
199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Filterholder for P-systemet
Adapterring P-systemet 77mm
Gråfilter P-systemet ND4 (0,6)
537 NOK
Filterholder for P-systemet
P Anpassningsring 49 mm
Gradert Gråfilter P-systemet G2
607 NOK
Cokin Filterholder for P systemet For objektiver med filterdiameter opp til 82mm. Anbefalt for brennvidder fra 28mm og oppover (i 35mm format). Bredden på filtrene er 84mm.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.