Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filterholder for Z-systemet

Cokin Filterholder for Z-systemet

1007495
699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Filterholder for Z-systemet
Adapterring Z-systemet 77mm
Gradert Gråfilter Z-systemet ND8
1 597 NOK
Filterholder for Z-systemet
Adapterring Z-systemet 82mm
Semi-Rigid Filter Pouch
1 347 NOK
Cokin Filterholder for Z systemet Spesielt utformet for 100mm (4") filtre og designet for vidvinkelobjektiver og mellomformat. Anbefalt for objektiver fra 20mm (i 35mm format) og oppover. For objektiver med filterdiameter opp til 96mm. For profesjonelle og entusiaster. Z-PRO serien har totalt over 80 forskjellige filtre, inkludert fargefiltre, senterspot, pastel/diffusere og graderte og nøytrale gråfiltre. i Alle Z-PRO filtre er laget av høykvalitets CR39 organisk glass. Standard Filter 100x100mm / 4 x 4 " Graderte Filter 100 x 150mm / 4 x 6 "
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.