Semi Rigid filter pouch (M) P3068

Cokin Semi Rigid filter pouch (M) P3068

1032999
259 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Praktiskt veske til Cokin-filter med holder

Denne lille vesken inneholder en filterholder i M-størrelse med fem tilhørende filtre. Vesken har en egen dedikert lomme for holdere, og det finnes spor for hvert filter, noe som betyr at de holdes ordentlig beskyttet. Hver lomme har borrelås for å holde filtre på plass, og sørge for at de ikke glir ut. Videre er det en spesiell plass for opptil tre adapterringer.

Det kompakte designet, sammen med en håndleddsrem og krok gjør det enklere og tryggere å pakke filtervesken i en større kameraveske.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.