Håndholdte kikkerter

En håndkikkert er en kikkert med doble linser for bruk med begge øynene, som anses av mange å være mer behagelig og praktisk. Håndkikkerter er ofte små og bærbare og enkle å bære i lommen. Velg mellom funksjoner som vanntett, gummiert chassis, ekstra kort nærgrense eller ED-glass av høy kvalitet. Vi har kikkerter for nybegynnere, barn, jegere, fuglekikkere, eventyrere og alle i mellom. Besøk oss i butikk for å finne den beste kikkerten for deg eller kjøp direkte på nettet.

46 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Forstørrelsesgrad
Forstørrelse
Frontlinsens diameter
Værbestandig
Stativfeste
Vekt
Garanti
Synsfelt ved 1000m
Prismetype
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.