Håndkikkerter

En håndkikkert er en kikkert med doble linser for bruk med begge øynene, som anses av mange å være mer behagelig og praktisk. Håndkikkerter er ofte små og bærbare og enkle å bære i lommen. Velg mellom funksjoner som vanntett, gummiert chassis, ekstra kort nærgrense eller ED-glass av høy kvalitet. Vi har kikkerter for nybegynnere, barn, jegere, fuglekikkere, eventyrere og alle i mellom. Besøk oss i butikk for å finne den beste kikkerten for deg eller kjøp direkte på nettet.

Filtrering
  Viser 45 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK