Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Perfekt lommekikkert på tur!

Swarovski kikkert CL 8x25 Pocket grønn

1006805
  • Veldig kompakt og lett kikkert
  • Høypresterende optikk
  • Perfekt for vandring

Velg forstørrelse

6 800 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

kikkert CL 8x25 Pocket grønn
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Rengjøringskit 4 i 1 Clean kit gul
7 078 NOK
kikkert CL 8x25 Pocket grønn
Pusseklut mikrofiber
3 in 1 cleaning kit
7 078 NOK

CL Pocket - verden i lomma di

Swarovski CL Pocket 8x25 er en optisk og høy presterende lommekikkert, som takket være det innebygde 16-linsesystemet gir et bredt synsfelt med lyse og kontrastrike bilder. Passer utmerket for deg som bruker briller, da øyemuslingene er individuelt tilpasselige. Det kompakte designet gjør at den enkelt passer i vesken, jakken eller ryggsekken, slik at du alltid har den lett tilgjengelig. Et synsfelt på 110 og en forstørrelse på 8x gjør at den er klar til å møte de fleste utfordringer du kan tenkes støte på.

Egenskaper

  • Liten og presis
  • Bredt synsfelt
  • Slitesterk og vanntett
  • Individuelt tilpassede øyemuslinger

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.