Stjernekikkert Astromaster 70EQ

Celestron Stjernekikkert Astromaster 70EQ

1023696
2 399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Celestron Astromaster 70EQ
Nybegynnervennlig refraktor-teleskop med god optikk, passer til å beskue både himmel og jord. Du får lyse, skarpe bilder, takket være optikk med avansert coating. Med permanent montert starpointer installeres stjernekikkerten raskt og enkelt - ingen verktøy behøves. Det robuste og ferdigmonterte stativet har stålbein på 3,1cm som gir en stabil plattform til kikkerten. Tyske ekvatorfester med innstillingssirkler gjør at du kan lokalisere og lagre himmelobjekter.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.