Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

1039990
 • Passer perfekt for sports-, bryllups-, portrett-, action- eller dokumentarfotografering
 • Bildestabilisator i 3,5 trinn gjør dette objektivet perfekt for fotografering i svakt lys
 • USM-motoren (Ultrasonic Motor) gir rask autofokus, og er tilnærmet lik lydløs
 • Objektivet leveres med et stativfeste
 • Vann- og støvtålelig
 • Fluoritt- og UD-linser
25 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Etbenstativ MMA38C karbonfiber 4-delt
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
28 070 NOK
EF 70-200mm f/2,8L IS III USM
Regntrekk Medium DSLR (70-200/2.8)
Pusseklut Photo Microklear Cloth
25 928 NOK

Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM

Dette er den oppdaterte versjonen av den populære, profesjonelle telezoomen Canon EF 70-200mm f/2,8L IS II USM. Objektivet har en slitesterk og holdbar overflate som rommer et avansert indre med blant annet fluoritt- og ED-linser som forbedrer bildekvaliteten, samt en bildestabilisator. Blenderverdien på f/2,8 gjør at objektivet presterer svært bra også i svakt lys, og den 8-bladede sirkelformede blenderen gir en vakker bokeh ved fotografering med stor blender.

Fordeler

 • Telezoom i L-serien med høy prestasjon

 • Blenderverdi på f/2,8 for prestasjon i svakt lys

 • Bildestabilisator i 3,5 trinn

 • Fluoritt- og UD-linser

 • Antirefleksbehandling

 • Vann- og støvtålelig

 • Stativfeste

Lyssterkt teleobjektiv med konstant blender på f/2.8

Objektivet har en brennvidde på 70-200mm, noe som gjør den ideell for action, sport, bryllup, portrett og også landskap, dels på grunn av fleksibiliteten med lenger brennvidde og på grunn av lysstyrken. Canon EF 70-200mm f/2,8 IS USM III er et lyssterkt objektiv og slipper inn dobbelt så mye lys som Canon EF 70-200mm f/4-versjonen. Dette gjør at du kan senke ISOen, og få mindre støy i bildene dine. Objektivet har en konstant blender, noe som innebærer at du kan fotografere med f/2,8 gjennom hele brennviddeomfanget, uten at du taper lysstyrken når du zoomer, noe som er en fordel både innen foto og film. Objektivets store blender innebærer at du kan fotografere med en svært liten dybdeskarphet, noe som gir en blurry og vakker bakgrunnsuskarphet takket være den sirkelformede blenderen med 8 blenderlameller. Canon EF 70-200mm f/2,8 IS III USM har fått en finish, og et betydelig mer hvit enn den eldre versjonen som går i den benhvite retningen.

Bedre antirefleksbehandlinger

Den optiske og mekaniske konstruksjonen i objektivet er den samme som i versjon II, men visse elementer har fått en moderne antirefleksbehandling for å håndtere motlys bedre enn forgjengeren, samt at frontlinsen har fått et fluorittbelegg for å beskytte mot fingeravtrykk, fett og smuss.

Bildestabilisator

Bildestabilisatoren er den samme som i den tidligere versjonen, men etter dagens Cipa-standard er bildestabilisatoren oppmålt til 3,5 mot tidligere 4 trinn. Dette er ikke noe dårligere, man har bare brukt en ny standard ved målingene. Bildestabilisatoren i 3,5 trinn gjør dette objektivet perfekt til fotografering i svakt lys - også uten stativ. Systemet gjør det mulig å fotografere med 3,5 trinns lenger lukkertid enn normalt, uten at bildet blir uskarpt. Dette er viktig for å få skarpe bilder ved fotografering i f.eks. mørke miljøer som kirker og eventlokaler for å unngå bevegelsesuskarphet.

Rask og stille autofokus

USM-motorn (Ultrasonic Motor) er av ringtype, med en AF-algoritme som gjør den raske autofokusen omtrent lydløs. Det går også bra å justere fokus manuelt, uten at du trenger å slå av autofokusen. Minste nærgrense er 1,2 meter, noe som gjør at du kan komme svært nært motivet ditt.

Stativfeste

Objektivet leveres med et stativfeste, noe som hjelper deg dersom du bruker et etbens- eller trebensstativ. I bunnen på stativfestet sitter det en 1/4" gjenge, noe som passer til de fleste stativ og stativplater. Fordelen er at med et stativfeste ligger ikke vekten på kamerahuset, fordi tyngdepunktet havner relativt sentralt mellom kamera og objektiv. For å bytte mellom horisontalt- eller vertikalt utsnitt holder det å løsne skruen og vri på objektivet istedet for å montere av objektivet fra stativet.

Leveres med:

 • Solblender

 • Veske

[TEXT1014583797]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.